Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Damage

senior tag

Egy érdekesség:
    HP6715b (Turion X2) noteszem automatikusan felismeri bluetooth-on keresztül a telefonom. Gondoltam összeismerkedtetem barátnőm telefonjával is (SE w300i). Eredetileg a telefonon be szerettem volna kapcsolni a rádiót és a laptopot bluetooth-os kihangosítóként használva, hangfalakon keresztül hallgatni a zenét (a laptopra hangfalak voltak kötve). Ekkor érdekes dolog történt, a telefont távirányítóként lehet használni (Nokia 6230i telefonommal nem megy). A Sony E. rákérdezett, hogy mediaplayer-t vagy a desktopot szeretném-e irányítani. Lehet hangerőt állítani. A kis nyilat irányítani, bal és jobb oldali egér klikk. SE tulajok, próbáljátok ki, távirányítóként lehet haználni a telefont (nem igényel semmilyen segédprogit)!

Egy kellemes tapasztalat:
    Felhívtam a HP ügyfélszolgálatot, hogy mi lesz a jogtiszta Windows-ommal, ha letörlöm a gépről és a rendszer partíciókat is letörlöm, mert kellene a hely. Felajánlották, hogy kiküldik DVD-n a Windows-t (Vista Business) és még egy DVD-t, amin rajta vannak a driverek, progik és minden, ami járt a géphez. Korrekt hozzáállás, pár napon belül meg is érkezett. Másnap felhívtak, hogy megkaptam-e és elégedett vagyok-e a HP ügyfélszolhálatával. Respect nekik!

Új hozzászólás Aktív témák