Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tökéletes töketlenség
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Jéghorgászat
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
-
LOGOUT.hu
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
enjoy018
tag
Sziasztok!
Tudtok nekem segíteni? Egy Honda fan vagyok, ezidáig nem tehettem meg, de most módomban áll beújítani egy VTI Civicet! Sedant szeretnék, mert a 3ajtós nekem kicsi lenne és feltétel az 1.6 160 paci, de gondolom ebben a topikban nem kell leírni mi is az a VTI! Ja és olyan '96-os évjárattól! Nézegettem én ilyen-olyan Civiceket, de azok mind szarrá voltak hajtva! Ha tud valaki valamit, privibe írjon, azt nagyon megköszönöm! Amúgy Heves megyében lakok! Adrenalinban gazdag hétvégét kívánok! -
veterán
válasz TexT-BoY #5093 üzenetére
nem mondtam egy szóval sem hogy gagyi csak a k&n jobb (szerk. jobb helyett inkább nevesebb-et használnék) . de éreztem hogy belegázolok az érzéseidbe
snoopy 1.5 ils 2000es béka
[ Szerkesztve ]
ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
VTI-Totya
tag
Ilyet megyek jövőhét kedden kipróbálni tesztvezetésen.
5.2alatt százon. Hmm, elkenem neki, mégha a mellettem lévő eladó sikítani is fog.
Az ára viszont rettenet mint a gyorsulása.150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
TexT-BoY
addikt
mi van? simota (eredeti) egyáltalán nem gagyi és ez betét szürő nem sima direkt... te tudod Minket meggyözött a félkiló sár ami kijött....
hm nem az tuti hogy a bütyköt birni fogja, 289fok vagy valami ilyesmi az inti tengely, 3000felett szépen fog pörögni, sőt még a 9000res leforgatás is menni fog. Ha ladán megy, ezen is megy ( nem zsugor lada) andor szerelője megoldja.
ennyiböl B16C nem megy bele, B20 meg van benneHAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
Snoop-y
veterán
-
veterán
-
Snoop-y
veterán
válasz TexT-BoY #5087 üzenetére
Nem tudom miért szórakoztok ennyit annak a mocinak a farigcsálásával?
Ennyi dodóból amit ráköltött a mocira már mehetne lassan B20-bele vagy B18C6 azt kalap[ Szerkesztve ]
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
TexT-BoY
addikt
nekünk simota direkt szürő van, cold air intakkel (ennek már van értelme, 30k volt amcsibol, beszerelve)
ja és ezt halgassátok:
Andor leadta az integra tengelyeket és a régi vezérmütengelyét---> legyártat 120.000-ért magának integra profillal prelude tengelyeket, 30.000-ért tud integra tengelyt, de nem jó, mert az VTEC-es.
A kérdés, szerintetek kell cserélni a szeleprugókat meg a tányérokat, netán a szelepeket is?
HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
-
veterán
válasz VTI-Totya #5084 üzenetére
nekem tetszik a szívóhang, más embernek nem. ilyenek vagyunk, el kell fogadni.
természetesen nem fogok feltenni olyan cuccot amivel rosszabb lesz a teljesítményem, ezért kérdeztem hogy hogyan lehet szép szívóhangot/teljesítményt elérniॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
VTI-Totya
tag
Attól, hogy ordít a szívóhang meg rakok rá kályhacsövet, még nem fog jobban menni....
( az extra hangos lefújószelep tényleg +5Le? ...)
( olyan letüsszögő hangja lesz a hondának mint a subarunak? ... )
Sorolhatnám még ezen bölcsességben gazdag kérdéseket.150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
veterán
válasz VTI-Totya #5079 üzenetére
szebb szívóhangot hogy értek el?
én is akartam direktszűrőt, opelen volt is
de most már elgondolkoztam, lehet csak a k&n betét lesz de az meg 16 ezerIntegra: márkát mondasz hogy milyen xenont vettél? neekm philliphset ajnálottak 3 év garral 35-36 papírért.
ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
Integra
titán
válasz Snoop-y #5080 üzenetére
én ha vennék akkor csak a mugen air boxát. ami kb ugyanaz mint a gyári, csak az egész fel van fújva hatalmasra és ezért ereszt át baromi sok levegőt, de az valóban jóval tisztább is.
na ez (meg a komplett leömlő+sportkat+kipuff rendszer) bedőlt hála az eurónak......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Snoop-y
veterán
válasz VTI-Totya #5079 üzenetére
Faszt van értelme
Utcai autón semmi de semmi értelme nincs ( ráadásul erősen típusfüggő is )
Max kicsit agresszívebb lesz a szívóhangod. ( enyémben is gyári papír szűrő van )mod: Cimbora is most rakta vissza a hacsiba és a Nissanba is a gyári szűrőket.
[ Szerkesztve ]
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
-
NoLF
veterán
válasz Integra #5075 üzenetére
és gyakorlati haszna a semmin kívül nem sok van.
ja, maximum észrevehetetlen tizedmásodperceket nyer vele az ember, s aki azt észreveszi, hát gratulálok. én is mindenben maradok a gyárinál, annál jobb nem nagyon lehet az átlagembernek.
[ Szerkesztve ]
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
VTI-Totya
tag
DIREKTSZŰRŐ????????
Tudok olcsón szerelőt, ha kell majd hívj. (fogsz)
Haverom motorgenerálomnál 3-4mm vastag redvát vakart le a dugómról és a szűrőt kb 3-4 hét alatt ette meg úgy, hogy csak a fém háló maradt a keretén.Minőségit meg itthon te még nem kapsz. Külföldről meg esetleg nagy nehezen valami jó minőségűt, de annyit szerintem meg nem ér.
Rakd a gyári házba a kiváló minőségű, de drága sport szűrő betétet és az tényleg jó.
A direktszűrőt meg hagyd meg a vw, és gsi spanoknak.150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
buherka
addikt
válasz Winner_hun #5054 üzenetére
ujuj ...azért meglepően jól bírta az Opel a csattot . Tény és való, hogy elég nagy hülye volt.
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
sai
aktív tag
-
Integra
titán
este csinálok róla fotókat, bár nemtom mennyi fog látszani, mert csak mobiltelóm van mármint az alkatrészekről, mert csak hétvégén szereljük be.
ezt használja az importőr srác is a saját autójában, csak h4-es izzókkal, ezt szerelte be cimborám is az ufo civicbe is h7-es izval, és rettenet büntet.
gyönyörűen világít, semmivel se marad le a komoly gyári rendszerektől és senkit se vakít arcba, elég komoly a fejlődés, nekem úgy tűnik.
igaz, 43rugó volt..[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
sai
aktív tag
válasz Integra #5064 üzenetére
remélem te szerencsésebb leszel a xenonnal mint én.. 2×ment gallyra.. most ment vissza a feladónak 1levél kíséretében. (mert fater is vett ugyan olyat és neki szintén 2× ment tönkre egy pár napos eltéréssel)
kíváncsi leszek hogy milyen válasz jön vissza a forgalmazótól. Pedig azért enyém sem volt olcsó piaci.
(jah és nekem 1ik test kábele elolvadt , úgy hogy már nem is használtam a xenont.. csak a kábele még bent volt) -
Integra
titán
elhoztam ma a xenon vackom, elég masszívnak tűnik, komoly súlya is van a trafónak, a kábelek burkolata, szigetelése nagyon komolynak tűnik, a csatlakozók is szépen megmunkáltak, az egész minőségi érzést kelt bennem.
most már csak be kéne szerelni......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
AndrásBandi
újonc
Hali Mindenkinet!
Remélem senkinek sem lesz terhére az alábbi bejegyzés - sőt még tán vki (rajtam kívül persze ) szintén hasznosnak találja.
Pár héttel ezelőtt még boldog tulajdonosa voltam egy "Civic klón" Daihatsu applause-nak, aztán jött egy stop tábla és egy figyelmetlen vezető, az autó meg ment a roncstelepre. Viszont a téli gumik még megmaradtak és -úgy tudom- a "rockonság" miatt a felnik is jók -jó pár- civic típusra:4 db lemezfelnire szerelt -csak a tavalyi gyenge télben keveset futott- Kormoran SNOWPRO 185/60R 14 82T típusú téli gumiabroncs keresi új gazdáját, 32e Ft-ért. Én anno (8.990+2500)*4=45.960 HUF-ért vettem (az abroncsokról még megvan a számla), jelenlegi ára (startgumi.hu) (8.190+2500)*4=42.760 HUF.
+ non-name téligumi felnin (mondjuk úgy,hogy pótkeréknek való minőségben) ill. még egy felni nélkül
Érdeklődni:
Tel: 06-70-930-3520
Nem a győzelem a részvét, hanem a fontos!
-
Snoop-y
veterán
Ezt láttuk pénteken
-
Winner_hun
titán
válasz xcbiker #5055 üzenetére
Tavaly nyáron osztálytársamnak ellopták a bringáját, amilyet vett volna helyette annyi pénze nem volt, vett helyette robogót. Nem tett bele 150km-t (zsír új motor) egy sárga után "még átférek" emberünk elcsapta. Motor totálkár, srác könyöke eltörött.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
sai
aktív tag
hali..
nincs valakinek véletlenül otthon elfekvőben egy Honda + Vtec felirat??valami jó képességű gerinctelen ****.. lelopta a kocsimról ezt a 2feliratot de ha megtalálom , hogy ki volt az tuti , hogy addig rúgom amíg mozog.. (valószínű egyébként h Újpesten barátnőméknél lopták le) -
xcbiker
addikt
mekkora gáz...
A taxis helyébe lelőném azt a f.szt!
Mindig az ilyen b.zik miatt szív aki normálisan megy.
Bár a taxisok közt is rengeteg a gyorshajtó, szabálytalanul közlekedő.
Én többségében nem is szeretek a pirosnál legelőlről mihamarabb elrajtolni, mert oldalról valamelyik barom még a piroson átcsúszva esetleg engem kap telibe.Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
Integra
titán
válasz Snoop-y #5052 üzenetére
elnézést, ez ma sem jött össze
mikor eljöttem otthonról, elhúztam megnézni egy cimborám intijét, hogy neki a xenon trafói hogy vannak beszerelve, aztán egy 7 éve nem látott jóbaráttal futottam össze, most meg már winner sörét kortyolgatom
de hidd el, hamarosan a tied fogom, mert elfogy......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Snoop-y
veterán
Fagyálló-t milyet érdemes használni?
-
sai
aktív tag
-
Integra
titán
válasz Honda Power #5040 üzenetére
egy jóbaráto most vett egyet 5 ajtósban.
szép, jó, jó benne ülni.
szépen pörög a motor, a váltó tipikus honda, nagyon jó vele utazni, autózni.
225/45r17-es gumik vannak rajta, borzalom, nekem fáj hallani ahogy az autó a bp-i utakon helyenként zötykölődik
hatalmas csomagtér, hely bőven, a felhajtható ülések egy főnyeremény (két kuttyot szállít benne folyamatosan)
3+2 év gari...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Honda Power
tag
Szevasztok.
Valakinek van valami tapasztalata az új Civickel kapcsolatban? Type-S-t néztem ki magamnak, ültem benne, belül (elöl) nagyon szép tágas. Motorikusan mi a helyzet? mennyire időtálló?
Honda 4 Life. The Power Of Dreams...
-
Snoop-y
veterán
válasz Integra #5037 üzenetére
Áhh durva volt nem nyílvános fórumra való az eset
Amik mellékesen történtek és megcsinálták az alaphangulatot vonulunk szépen kultúráltan és hozzánkcsapódott egy streetracer csapat:
Egy Toyota Celica TS ( 192 LE ) Egy Maserati sport ( 440 LE? ) Valami baszom BMW nem láttam mert Trebronék szúrták éppen és a halálba idegesítettékToyotásnak bevérzett a szeme ( VT powa )
Maseratissal jót játszottunk persze esély nem sok volt de legalább láttam egy ízig vérig sportkocsitNah ez a public rész többit személyesen
-
xcbiker
addikt
válasz Winner_hun #5030 üzenetére
jó8
Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
xcbiker
addikt
válasz Winner_hun #5028 üzenetére
ez jó mert ha mégröbbet csinálsz a hajlongósból akkor akár egy meccsen hullámzó tömeget is összehozol
Én csak gagyi paintben rajzolgattam gyorsan a Snoopy képregényére.
na én go aludni...[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
válasz xcbiker #5027 üzenetére
Nem volt az igazi.
A PH-n a hajlongó az első verzió volt, a másodikat meg ami most van az a javított:A tapsikolósat meg majdnemhogy fele méretűre csökkentettem, túl sok felesleges szín volt benne.
Meg még másik kettőt javatítottam[ Szerkesztve ]
-
xcbiker
addikt
válasz Winner_hun #5025 üzenetére
hogyhogy?
-
xcbiker
addikt
válasz Winner_hun #5022 üzenetére
azért ez a Solymár NSX Csaba se semmi arc.
Ha nem lenne ki kellene találni...Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
xcbiker
addikt
válasz Winner_hun #5022 üzenetére
akár...
de ha lesz időm akkor finomítok rajta és feltetetem.Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
xcbiker
addikt
válasz Winner_hun #5020 üzenetére
kár hogy alapból nincsen ilyen smiley is...
-
xcbiker
addikt
válasz Winner_hun #5014 üzenetére
Ezt a norbinak készítettem gyorsba egy accord átalakításával:
Mert megérdemli.... khi a khirály?Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
buherka
addikt
válasz Winner_hun #5017 üzenetére
Csak vicceltem ...azért bírom a rallyt, csak mértékkel.
Ha megmondjátok, hogy hol acél, akkor odapöfögök az Astrával....szép nyugdíjas tempóbanOkos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
buherka
addikt
válasz xcbiker #5013 üzenetére
Jó társaság vagytok ...köszönöm, hogy ott lehettem
(#5014) Winner_hun ...kicsit videóztam is volna...no majd legközelebb
(#5015) Snoop-y ...ja-ja...nagyon jó volt, főleg ahogy csapatta neki Winner , kicsit felfordult a pocakom
[ Szerkesztve ]
-
buherka
addikt
Én jövök Winner-el ...én opelos vagyok, mert egy Astrám van.
Remélem ez nem gond?Szeretem a Hondát is
-
xcbiker
addikt
válasz Winner_hun #5010 üzenetére
mikor indulsz?
...egyébként a crxforumon valaki leírta részletesen, hogy hol szokott lent lenni a garázsban a tali. Lurdy meet topic.
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
Jövök én is meg hozok még egy ph-st Remélem fent lesz, azt se tudom hogy merre van a lefele levő garázs. Azon kívül hogy lent
-
sai
aktív tag
most már lent szoktatok lenni a mélygarázsban??+ ott merre?? ha rátudom venni asszonyt akkor lehet h én is kinézek..
-
sai
aktív tag
válasz xcbiker #5000 üzenetére
szerintem az.. más tényleg nincs ott..
ma lebontottam kesztyű tartómat (nem a kapcsoló miatt )
hanem pollen szűrőt cseréltem... ami már nagyon ráfért.. olyan retkes volt a szűrő hogy az nem igaz.. + tele volt levéllel.. valószínű ezért fújt már alig levegőt.. na szóval és jobban megnéztem és csak az a gumi borítású izé van csak ott.. -
VTI-Totya
tag
Én megyek ki asszonykámmal meg két spanommal együtt.
150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
Winner_hun
titán
válasz Integra #5002 üzenetére
Vagy nem nyomtam elég erősen vagy ha egy nyomás nyitás, egy zárás akkor pont nyitásra nyomtam, mert mentem ma vele. Bár ha elektromosan működik és csak akkor cselekszik hogy ha gyújtással van ellátva az autó akkor azért nem működött.
Ma mentek ki?
-
Integra
titán
ne nyomogassátok már azt a szart.
az ha jól emlékszem egy automatán záródó biztonsági csap, hogy ha fejre áll az autó, akkor elzárja az üzemanyagellátást... nem viccnek van az ott...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest