- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
fil
őstag
válasz
Protonmail #39145 üzenetére
Úgy látszik félreérthetően fogalmaztam.
Mikor létrehoztam a számlacsomagot volt egy számlám és hozzá egy kártyám, nyilatkoztam a készpénzfelvételről. Tehát a kártyával fel tudtam volna venni a 150K-t díjmentesen.
Később létrehoztam a csomagon belül még egy számlát és a kártya át lett kapcsolva ehhez a második számlához. A kérdés arra vonatkozott, hogy a készpénzfelvétel átkerül a kártyával az új számlára.
Közben utánanéztem, az marad a számlán, tehát az eredeti kérdésem tárgytalan. Mindenesetre köszönöm a válaszod. -
pictigjis
őstag
válasz
Protonmail #39127 üzenetére
kerhetsz, csak semmi garancia ra, hogy tul jot kapsz
-
RR-13
őstag
válasz
Protonmail #38626 üzenetére
Köszi ez a link hasznos, mert így látom már a lényeget a George Weben. (kár, hogy az appban nem látható a számlacsomag)
Az igénylést is engedte volna.Így ezt szerintem be is rakhatom akár az összefoglalóba.
-
válasz
Protonmail #37475 üzenetére
Én azzal úgy lennék már, hogy azt a 374 Ft-ot költsék akkor gyógyszerre.
-
RR-13
őstag
válasz
Protonmail #37475 üzenetére
Ez a kérdéskör eddig nem merült fel. Köszi.
Egyetértek, a szolgáltatás tényleges kiesésére már nem számíthatnának fel díjat, arra is visszajárna az összeg (kivéve ha az csak kibocsátási díj volt).
Elég egyértelmű egyébként, hiszen egy felmondott, így tiltott, törölt kártya után díjat nem számíthatnak fel arra 30 napra már.
Panaszban vissza kell azt is kérni. Majd a válaszban megmagyarázzák, ha nem tetszik nekik a visszakérés, amire nagyon kíváncsi leszek. -
bigdady
nagyúr
válasz
Protonmail #37473 üzenetére
Bankkártya megszüntetés esetén az éves díj időarányosan visszajár szóval nem gond.
A 30 napot tudtuk eddig is -
RR-13
őstag
válasz
Protonmail #31510 üzenetére
Jelenleg a magánszemélytől érkezett fizetési kérelem jóváhagyása minden esetben díjmentes, és a magánszemély által - a fizetési kérelem alapján kezdeményezett - jóváhagyott azonnali átutalás.
Lényegében addig marad díjmentes, amíg a törvényben benne van.
A CIB hirdetménye arra vonatkozik, ha nem lenne törvényileg díjmentes, akkor annyi lenne a díja, és annyi is lesz, ha megszűnik a törvényi díjmentesség rá. -
pictigjis
őstag
válasz
Protonmail #27970 üzenetére
az engedélyezés az a zárolási árfolyam
ha euróban vásárolsz, akkor a mastercard nem vált, "csak" az erste 10-11 huf-os felárát fizeted, bármilyen más deviza esetén a mastercard végez egy váltást euróra a saját árfolyamán (az sem olyan jó már), és utána még kifizeted az erste felárát is
-
pictigjis
őstag
válasz
Protonmail #27963 üzenetére
nem jól tudod. az erste a saját eladási árfolyamán könyveli a külföldi vásárlásokat, ezt megtalálod az erste honlapján a számlakonverziós árfolyamok menüpont alatt (hitelkártya esetében a reggel 8-as árfolyamon könyvelnek, kb. +10-11 huf eur esetében)
-
jobarat01
tag
válasz
Protonmail #27963 üzenetére
Nekem működik
-
válasz
Protonmail #27671 üzenetére
Több bank kp felvétnek minősíti a hk-val tölött revolutot, ha ezt szeretnéd nagyon néz utána, mert az fájni fog...
-
dptrsk
addikt
válasz
Protonmail #27671 üzenetére
Ez a költési szokásaidtól függ.
Hol használnád jellemzően?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Dell Insipiron 15 7570
- Rút Kiskacsa Újra Támad! PHANTEKS Enthoo Evolv ITX Edzett üveg RGB Fehér KECÓ INGYÉ MPL!
- Szivárvány Lámpás KECÓ! Kolink Observatory HF Mesh White ARGB Ingyé MPL
- Seasonic Focus GX 850W - dobozos - hibátlan - eladó!
- Hibátlan - INTEL Core i5-8500T 6mag 6szál max. 3.5GHz LGA1151v2 CPU processzor + gyári hűtő
- Samsung A04S 32GB / Újszerű állapotban / 12 hónap állapotban
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest