Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- mihók: A tabletpiac helyzete 2025 tavaszán
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
-
LOGOUT.hu
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szabogabor10 #2661 üzenetére
Közben újra felhívtam a CIB24-et a könyvelési problémával kapcsolatban. Bő 3 perces tudakolózás után kiderült, hogy egy új belső banki rendelkezés szerint a 18 év alatti ügyfelek (októberben leszek 18) néhány műveletet nem tudnak elvégezni neten keresztül, ezek közé tartozik a kártyalimit módosítás is. Én csak azt nem értem, hogy akkor miért intézhetem el ezt könnyedén telefonon keresztül? Az értelmesebb fiatalok telefonon, előszóban is tudnak hivatalos ügyeket intézni. Bár nyilván én is szívesebben intézek el ügyeket neten keresztül, ingyenes, gyors, kényelmes lévén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Wise (ex-TransferWise)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 3D nyomtatás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- iking.Hu - Apple iPhone 11 - White - 100% - Használt, megkímélt állapotban
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest