Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pachenkoooo
tag
Nos újra megfogalmazom, mit is akarok
Kellene egy olyan bankszámla, aminek az ügyeit tudom netbankban intézni, van világszerte működő (visa) bankkártyája. Magyarországon tudok vele pénzt levenni és fizetni, de a pénzem valutában van, és nem jön be az országba.
oka:
van külföldi jövedelmem, de kpban kaptam. mióta hazaköltöztem, elég necces így megoldani. Ha sima számlára utalom, megkérdezik ez mi, és adózhatok le belőle, holott már kint egyszer levonták. Ennyi a koncepció. Nem milliók meg milliárdokról van szó, hanem pont annyi pluszról, ami az " uniós" szintű "versenyképes" magyar bérem kipótolja annyira, hogy ne haljak éhen. Ebben tud nekem segíteni valaki? tényleg nagyon fontos lenne...a politikat keretik mellozni!
[ Módosította: doc ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.