Hirdetés

2024. június 15., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-13 09:39:52

LOGOUT.hu

A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#34114) stingy2 válasza tomazin (#34111) üzenetére


stingy2
senior tag

Neeem :), csak azért van ott pár MFt PMÁP, hogy ingyenes legyen a számla.

#34113Llew
Ez jó magyarázat lenne, ha nem márciusban vezettem volna át a bankszámlámra a PMÁP kamatát. Több százezer HUF volt egyben utalva, és nem pampogott érte a K&H. Akkor otthagytam ezt a 71e FT-ot, mert csak, és most szerettem volna a többi után küldeni, de nem engedik. Szóval ez konkrétan a befektetés kamata, amit el kellett volna engedniük a saját szabályzatuk alapján is, de nem...
Felhívtam őket appból, ráadásul prémium ügyfél lennék, vagy mifene, de 10 perc várakozás után a droid csak annyit tudott ismételgetni, hogy fogalma nincs mi a baj, és rám küldi a befektetési tanácsadójukat. Na erre mondtam, hogy ne hívogasson tanácsadó, csak oldják meg, hogy a pénzemet arra tudjam használni, amire akarom. Ezt eddig nem sikerült megugrani a banknak.

Másik: én is úgy láttam, hogy nem tudom felvenni saját magam partnernek az értékpapír számlán (nem tom mi a különbség a bef. szla és értékpapír szla közt? :B ) aztán felhívtam őket és beállították, azóta ment minden gördülékenyen online, de ma homok került a gépezetbe.

[ Szerkesztve ]

INTJ

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.