Hirdetés

2024. június 8., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-13 09:39:52

LOGOUT.hu

A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#30459) cocka válasza GoodSpeed (#30444) üzenetére


cocka
veterán

2007-ben történt ez! Az OTP-nél az ügyfél össze volt (ha még most is így van még rosszabb) hegesztve a bankkártyájával és a fiókvezető bankjával.

Egyszerű. Ha megvan a kártyád, de nem viszed be, ha kérik, de ragaszkodsz a számlazáráshoz, akkor rád terhelik a letiltás díját. Mert ostoba balfaxok.

Akkor hadd soroljam fel, hogy milyen meglepetések értek a CIB-nél AKKOR, miután eljöttem az OTP-től.

1. Jéé, anélkül is tudnak számlaügyeket intézni, hogy nálad lenne a bankkártya. Nálad lehet, de nem elvárás. Számlaügyek intézésében is gyorsabbak az OTP-nél.

2. Van ugyan fiókvezető bank, de ha másik bankba mész ügyintézni, nem hajtanak el vagy nem szerencsétlenkednek azon címen, hogy nem a fiókvezető bankodban vagy.

3. Jéé, a csomagok rugalmasabbak nincsenek beléjük betonozva baromságok. Az OTP-nél csak rugalmatlan számlacsomagokban tudtak gondolkodni, tehát kitalálták, hogy melyik csomag mit fog tartalmazni és szerintük hogy lesz jó és azt úgy áraival együtt ledugják a torkodon. (értsd: ha kiválasztottál egy számlacsomagot, az elemein lényegében nem módosíthatsz vagy csak minimális mértékben) Olyan nincsen, hogy te x csomaghoz nem akarsz bankkártyát vagy nem kérsz SMS-t. (ezt talán külön is le lehetett mondani, de nyilván jeleztem, hogy csak netbankot kérnék, de ott még annak is díja van és a netbankkal egybe volt kombózva) Csak egy példa: nem rendelhetsz akármelyikhez dombornyomott kártyát vagy webkártyát. Oka: csak, mert az egy másik csomag része. Vagy nem adhatod le simán a kártyát, mint a CIB-nél hogy csókolom nem letiltani akarom, hanem visszaadni, hogy már nincs rá szükségem. Ezt egy CIB le tudta papírozni, az OTP-nél meg örökké a "nem lehet" falakba ütköztem. Többek közt ebből IS elegem lett.

És még volt pofája a számlazárást végző idiótának megkérdezni, hogy miért szüntetem meg.. Sóért wazze.. Aztán meg jól szórakozott a számlán lévő maradék 28 Ft kifizetésén. Természetesen a többi ügyfél füle hallatára.

Egyik legjobb döntés volt, hogy otthagytam az OTP-t örökre.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.