Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Én a Superlux HD660-hoz, vettem egy AKG plüss párnát, nagyon jól szuperál vele, meg mondjuk én a kábelt is kicseréltettem egy Sennheiser-ére. A galériában rá lehet nagyítani. Egyelőre jobb képem nincs.
Egyúttal megmutatom az én kuplerájos lakásomat, részlegemet is.
Még nincs kész teljesen a lakás, de mivel mindent én csináltam/csinálok, így nagyon lassan megy. A pénzről nem is beszélve. Balra lehet kattintgatni.
-
PindurAnna
Közösségépítő
werszomjas biztos lehozza neked is
Én is hozattam már le vele pakkot..mert Pesten jóval olcsóbb volt, mint itthon
(#2263) Sanyi.il Nagyon szép és rendezett szoba, minden elismerésem
-
Sanyi.il
aktív tag
3 napos a trónom
a jysk-be vettem 16500-ért, az előző 12ezer ft-os volt, volt benne jó kis hinta vagymi funkció, aztán a 85 kilómmal annyira élveztem a hintázást, hogy ketté tört a szék, miniszivrohamot okozva nekem
a 2 kartámasz ami tartotta a háttámlát, eltört, így vettem ezt a szépséget helyette, a régit meg fater megcsinálta MacGyver módra, sínbe rakta ahol eltört, és ment a fodrászatnukba, majd elülnek rajta a várakozók
-
Destructo
senior tag
Én már raktam ki anno.Ez a debreceni szobám. A budapesti albiról majd csinálok 1-2 képet.
Egyébként a laminált padló elég jól bírja nekem otthon a kiképzést...egy görgős szék nem hagy rajta nyomot. Nekem is volt otthon,én 100-105KG vagyok és semmi karc nem maradt alattam.
-
Köszi!
Én mondjuk sokat nem tettem hozzá a színekhez, mintákhoz, akármihez, én kvázi csak az IT és HiFi cuccokat toltam be.
A többi csajost dicséri.
A kért képek tehát.
Macska és óraoszlopizé:
A macskaállat közelről:
Lepkésakármi az ebédlőben:
Burjánzó levelek a nappali sarkában:
És végezetül csajos saját kezű festése:
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- Eladó LG OLED G4 55" 3 ÉV GARANCIA
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Wi Fi + Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok
- AKCIÓ!!! Új Sonos Ace - letisztult, vezetéknélküli fejhallgató Dolby Atmos hangzással, 30 óra aksi
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 16GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Asus Rog Ergo gamer szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő