Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tDr1v3r
veterán
válasz
imibogyo #2581 üzenetére
Ha tudnád hogy ezt a topikot, meg a hasonló helyeket mennyit néztem anno... próbálok igényes lennni nagyon a setup-jaimra, pont az itt és máshol látottak alapján. Szerencsére most leszokóban vagyok a telefonomról, próbálok visszatérni a számítógépes internetezésre - elvégre itt kezdtem, nekem ez a "klasszikus". Ez az asztal amúgy 2017 óta velem van - ahogy a könyvespolc is -, még a régi lakhelyem szobájába vettem őket, szerencse hogy patentul befért a veszprémi albinkba is. Majd ha lesz saját lakásunk akarok valami nagyobbat, de annak még idő kell sajnos.
Tök jó a tied is, szeretem az ilyen HTPC-sített cuccokat úgy hogy nem is igazi HTPC, nagy álmom egy hasonló bikásabb ITX-es gép.
Nekünk nem férne el PC a tévé alatt, meg inkább a streaminget és a Plex-et használjuk de nagyon cool, ha lesz saját lakásunk mindenképp akarok valami hasonlót.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
imibogyo
veterán
válasz
tDr1v3r #2580 üzenetére
Bár a topik kicsit halott, de ez semmit sem von le a lelkesedésed értékéből...
Viccet félretéve, hangulatos kis "sarok".
Jómagam nehezen tudnám elképzelni az életet egy ilyen kicsi asztalon (és pláne egérpadon), de ez természetesen nagyon egyéni preferencia kérdése. Írom ezt úgy, hogy ironikusan a gépnek - ami előtt mostanában a legtöbb időt töltöm (ami nem munka) - még asztala sincs, itt játszom és nézek meséket a gyerekeimmel. A fő gépemet pedig meg sem merem mutatni ebben a topikban, mert az a költözés óta valami eszméletlen gagyi összeállításban, elrendezésben vegetál... -
tDr1v3r
veterán
Manapság.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
-
pulcsi
tag
Már csak egy jó belső kéne
[ Szerkesztve ]
''A cmabrigde-i etegyemen kéüszlt eikgy tnuamálny áítllsáa sznreit a szvkaaon bleül nincs jlneestőgée annak, mkénit rdeeőzndenk el a btűek'' " Ezért a megrendelése teljesítése legkésőbb a hétfői (január 06) napon 15:00 - 18:00 óra között"
-
-
Ispy
veterán
válasz
- = Zk = - #2572 üzenetére
Nem tudom, ha már nyúl, akkor tepsibe vele, sok fokhagyma, sok szalonna, jó majorannásan, anyósom nagyon jól csinálta. Ja, a monitor is k..vajó.
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
hszilard666
veterán
válasz
- = Zk = - #2572 üzenetére
Hehehe. Szerintem túl aranyos hogy megegyem
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
hszilard666 #2571 üzenetére
pörköööööölt <3
(bocs, csak vidéken nőttem fel. .a nyúlpöri alap volt)
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
7
addikt
Ekkora behemóthoz sajnos már indokolt. De valóban jól össze van rakva, teszi is a dolgát. Stabilabban tartja a képernyőt, mint az eredeti talpa.
De persze azt elsődleges szempont az volt, hogy könnyebben tudjam az igényeim szerint elhelyezni a monitort, meg kicsit rendezettebb is legyen a környezet.
[ Szerkesztve ]
-
7
addikt
válasz
Stylewars_kp #2560 üzenetére
Otthoni felhasználásra általában 2/3 - 1/3 felosztásban használom a monitort. 2/3-on van média (játék, videók stb), 1/3-on pedig egyéb programok, amiket hasznos lehet látni (pl. másodlagos böngészőablak, e-mail, messenger, discord, ilyesmik).
Amikor dolgozom, akkor pedig rákötöm a munkahelyi laptopot egy USB-C kábellel, és az egész teret kihasználom; javarészt Excel táblák foglalják el.
[ Szerkesztve ]
-
SteveK88
tag
-
válasz
MasterMind #2544 üzenetére
Neem, fejhallgatóval játszom.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
-
Migos
csendes tag
válasz
#83381760 #2533 üzenetére
Koszi
kinottek mar a pc elott ulok egesz nap levo korbol, igaz megcsak 19 vagyok
mara mar csa egy kis nyugodtsagra van szukseg estenkent, igaz ha szabadnapos vagyok akkor kimerulesig is akar. Szokott azert lenni , nincs belole hiany ha egy rohanos het van, dobalok ossze vissza mindent, a lenyeg, hogy a tv-t lehessen latni
( bocsanat az ekezet miattbes ha netan lenne valami helyesirasi probelmam, de kulfoldon igen gyorsan felejtek
)
-
válasz
hszilard666 #2527 üzenetére
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Tudtátok, hogy az Iponban lehet festményeket vásárolni?
Mivel most építek új konfigot, és napokig bújtam az oldalukat, rátaláltam a festmény szekcióra is, vettem is egy ötrészes absztraktot, szentem hangulatos lett.
-
Lenry
félisten
a helyszín ugyanaz, a cég is, csak azóta magam köré raktam még pár bútort és hardvert. meg lecseréltem a Samsung monitorokat Dellre
és rendet raktam. nem dolgozik olyan ember a cégnél, aki emlékszik, hogy mikor volt utoljára ekkora rend nálam
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
h.adam.92
őstag
válasz
MasterMind #2520 üzenetére
Jó sok csavar tartja a helyén, de azért 1-2 naponta ránézek a biztonság kedvéért.
-
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
Tothgera30 #2516 üzenetére
És mit dolgozol?
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
-
LW
őstag
válasz
hszilard666 #2513 üzenetére
Középső asztallapon és a felette lévő polcon kezdődnek a gondok.
A széle látszik a képen. Odébbtoltam mindent a kép kedvéért.
-
válasz
Kareszovics #2510 üzenetére
Köfi!
Ilyesmiket készítek, de csak műkedvelői szinten, haveri társaságnak, akik előszeretettel hallgatják, mert így jutnak leggyorsabban az általuk preferált zenei stílus friss taktusaihoz.
Illetve most megvettem egy franyó zeneszerkesztő progit, meg van gitár, szinti, midi szerkesztő, szal lehet, majd lassanként nem csak gyári loopokból fogok építkezni.
-
-
válasz
lornname11 #2506 üzenetére
Eléggé rendben van.
-
Kareszovics
addikt
válasz
lornname11 #2506 üzenetére
Nem nagyon tudok mit írni... tetszik!
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
lornname11
csendes tag
-
válasz
Stylewars_kp #2504 üzenetére
Ismerem az 5S-t, a fengsuis poénnal a metódus keleti eredetére utaltam, mivel az 5S ugye Japánból származik: seiri, seiton, seiso, seiketsu, és shitsuke.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Stylewars_kp #2502 üzenetére
A fengshuis elrendezéseket meghagyom a nőknek.
Egyébként van "normális" irodám is kulturált berendezkedéssel meg tárgyalóval, a képen a "dolgozós" iroda látható. Egyébként IT igazgatóként dolgozom két nagyobbacska cégnél.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest