- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zone
őstag
Nekem csak annyiban gamer a billentyűzetem, hogy le van kopva a W,S,D,C és Shft gombok feliratai, pedig elméletileg nem nyomtatott, hanem lézerrel vannak ráégetve
Sőt, az F és J gombokról is eltűnt a kis pöcök és a C-n kis rovátkák vannak, mert sokszor a körmömmel nyomom.
képMár tervezem egy Gigabyte K8100 beszerzését.
-
Vasinger!
nagyúr
Köszi, hát nem semmi monitor, nagyon tetszik nekem.
Hát gamer és nem gamer is egyben, elég nehéz meghatározni ezt. A monitor IPS paneles így azoknak nagyobb a válaszideje, így játékra kevésbé alkalmasak, eltekintve ezt a példányt, mert ez kiemelkedően jó. Sokat nézek filmet is és zenét is sokat hallgatok, ahogy ez látszik a hangfalból és a fülesből is. A füles inkább zenére van kitalálva, de mégis jobban hallom az ellenséget mint egy gamer fülessel
Az egér az valóban gamer, a bill.-t pedig a halksága, letisztultsága és eleganciája miatt választottam, előtte egy G11 volt, na az gamer
Szóval mindent összevetve tökéletes filmre, játékra és zenére. Nekem többre nincs is szükségem
-
engusz
veterán
Már sokat gondolkodtam, hogy mivel lehetne normálisan összefogni a kábeleket. Az asztal merevítése üreges, abban a lényeget el lehetne rejteni. A "kis" fekete házikó egy Silverstone SG02-F. Ultramon kitesz a második monitorra taskbart, de szerencsére annyira okos program, hogy a harmadikra, a TV-re, már kikapcsolható. Amúgy ATI SorroundView.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,,8-16GB RAM,256-512SSD,Szép állapot
- Fujitsu Celsius H770 Workstation laptop (15,6FHD/Xeon/32GB/512SSD/Nvidia4GB)
- QNAP QSW-1105-5T 5 portos 2.5GbE switch - 1 év garancia
- tp-link BE3600 / Archer BE230 / Dual-Band Wifi 7 Router - 2 èv garancia
- MacBook Air M1 13" 2020 8/256gb Silver
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest