Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
engusz
veterán
Már sokat gondolkodtam, hogy mivel lehetne normálisan összefogni a kábeleket. Az asztal merevítése üreges, abban a lényeget el lehetne rejteni. A "kis" fekete házikó egy Silverstone SG02-F. Ultramon kitesz a második monitorra taskbart, de szerencsére annyira okos program, hogy a harmadikra, a TV-re, már kikapcsolható. Amúgy ATI SorroundView.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
Vasinger!
nagyúr
Köszi, hát nem semmi monitor, nagyon tetszik nekem.
Hát gamer és nem gamer is egyben, elég nehéz meghatározni ezt. A monitor IPS paneles így azoknak nagyobb a válaszideje, így játékra kevésbé alkalmasak, eltekintve ezt a példányt, mert ez kiemelkedően jó. Sokat nézek filmet is és zenét is sokat hallgatok, ahogy ez látszik a hangfalból és a fülesből is. A füles inkább zenére van kitalálva, de mégis jobban hallom az ellenséget mint egy gamer fülessel
Az egér az valóban gamer, a bill.-t pedig a halksága, letisztultsága és eleganciája miatt választottam, előtte egy G11 volt, na az gamer
Szóval mindent összevetve tökéletes filmre, játékra és zenére. Nekem többre nincs is szükségem
-
zone
őstag
Nekem csak annyiban gamer a billentyűzetem, hogy le van kopva a W,S,D,C és Shft gombok feliratai, pedig elméletileg nem nyomtatott, hanem lézerrel vannak ráégetve
Sőt, az F és J gombokról is eltűnt a kis pöcök és a C-n kis rovátkák vannak, mert sokszor a körmömmel nyomom.
képMár tervezem egy Gigabyte K8100 beszerzését.
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
nagyúr
Végre nem csak a mindenhol látható kis nápolyi-szpíkerek cincognak egy konfig mellett.
#imibogyo: zavarba ejtő az a kis hajkefe az asztalon.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Flip 4 Graphite 8/256 utólagos fólia, karc mentes
- bontatlan, új Motorola Razr 40 8 GB/256 GB zöld színű kihajtható (flip) telefon 2026.aug-ig garis
- Eladó Nintendo Switch V2
- Lenovo 775 PC E7500 4GB DDR2 HD5570 1GB 160GB HDD WIN10
- Samsung Galaxy Flip 4 Pink Gold 8/256 gyári fólia, karc mentes
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest