Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
matyee
őstag
válasz
Armahun
üzenetére
szerintem is szép lett. az hogy milyen faanyagot használt, izlése kérdése, és teljesen az Ő döntése. Szerintem amit véleményezni kell az a kivitelezés, a többi egyéni izlés kérdése. Nekem bejön, tök jó kis antik hatása van. Ha egy negatív kritikát hozzáfűzhetek, az optikai drive elrejtésére is kellene mi megoldás, mert az nagyon elüt, illetve matricát is le lehetne szedni
legyen akkor már tényleg olyan mint egy öreg bútordarab. mindenképpen elismerés a munkádhoz! -
Levin01
őstag
válasz
Armahun
üzenetére
Csak, hogy indokoljam a vélményem: nem az ötlettel van baj és nem is a munka minőségével. Nekem az a bajom vele, hogy nagyon nem jó fajta és színű faanyagot használtál és tényleg olyan mint valami öreg bútor (persze ha ez volt a célod akkor azt tökéletesen sikerült elérned) Valami világosabb, modernebb stílusban ez egy nagyon tuti dolog lenne. Persze ez az én meglátásom.
-
Gaben01
őstag
válasz
Armahun
üzenetére
Gratula a házhoz,tényleg szép lett.De egy jótanács: azt a Q-tec feliratú elektronikai hulladékot majd cseréld le egy rendes tápra (pl FSP 350PNF [link]),mert ha véletlenül bemondja az unalmast,vihet magával ezt-azt,és azért nagy kár lenne.
Igényes munka,megérdemli az elismerést.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
- Vadiúj AM 4 procik! Raktáron! Kamatmentes rèszletre is! ÈRDEKLŐDJ!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

legyen akkor már tényleg olyan mint egy öreg bútordarab. mindenképpen elismerés a munkádhoz!

)!