Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speedy007
addikt
válasz
smallmer
üzenetére
roger.smith-től vásárolnék, olyan méretben színben gyártja le amilyenre szeretnéd és formában (lágy vagy merev kábelt szeretnél), kicsivel olcsóbb mintha a boltban vennéd illetve nagyon korrekt is (én hibám volt hogy nem jelentkeztem mely Corsair RM1000x szériához szeretném a kábeleket 2018 vagy 2021 kettő között a különbség a az alaplapi 24 pin be táp kábelnél keresendő a kisebbik táp csatlakozó a '18-on kívül a '21-n belül van ki javította csak a futárt kellett állnom oda vissza erre figyelj oda ha hasonló helyzetben vagy)
-
Speedy007
addikt
válasz
smallmer
üzenetére
Össze lehet őket fűzni vagy hubot használsz. Én speciel meg vagyok elégedve velük 3 van a radiátoron és 3 ami a házban keringeti a levegőt. Nekem az jön be az Arctic ventillátorai esetén hogy van gyártói ajánlás vagy segédlet ahogy tetszik hogy hogyan tudod be hangolni a ventillátorokat és nem hosszasan állítgatni tesztelgetni hogy a számtalan kombinációból melyik is jó lenne.
-
-
Speedy007
addikt
válasz
smallmer
üzenetére
egyedileg le gyártott kábelek esetén roger.smith fórumtársat kell keresni gyors és nagyon korrekt én csesztem el a rendelést mert nem említettem hogy melyik RM1000x szériához kérem a kábeleket 2018 vagy 2021 24 pines csatlakozó csatlakozási pontja van más helyen a tápegységnél a kisebbik van a '18-son kívül '21-sen belül pk-n kívül másba nem került ennek a fiaskónak a javítása.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- E-roller topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nekem az egész asztallap fekszik két Alex-en, jobbra fiókos, balra az ajtós verzió van. 1mm-t nem mozdul semerre sem.