Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vtommy
aktív tag
Sziasztok,
Túl nagy extra dolog nem történt, viszont egy korábban itt is megosztott FormD T1 v1.1 házból átköltöztem egy V2.1 titanium-ba. Gondoltam lövök pár fotót.
A kábelezés nem a világ legjobb megoldása (Lassan upgrade lesz, így nem is tettem bele túl sok energiát).
Őszintén, kicsit körülményesebb volt a 2.1 kalitkával dolgozni, mint az 1.1-gyel. Ezzel, akik ismerik a típust lehet, hogy vitatkoznának, de számomra az jön át, hogy a 2.1-be már okosan beletervezték a költségoptimalizálást is, míg az 1.1 egyfajta prototípusként még jobban törekedett a végtermék maximális minőségére.Egy fullos 240-es AIO csak a 2.1-ben fér el megfelelően, így muszáj voltam lépni, tekintve, hogy lassan képtelenség találni chipet amit normálisan meg lehetne hűteni levegővel.
Ez még egyelőre mindig stock 10600k + 3070.
Kíváncsian várom az új inteleket.
-
addikt
válasz vtommy #73803 üzenetére
A VGA oldali kép elmehetne borítóképnek
⏺︎ Bankot váltanál? Segítek! Küldök meghívót! ⏺︎ Gránit Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz: 10+40e ⏺︎ K&H Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz 10+40e ⏺︎ Raiffeissen meghívó az ajándék 5.000Ft-10.000Ft-ért, belépési bónusz 5/10+50e⏺ Részletekért keress priviben! ⏺︎
-
Biga123
addikt
válasz Grave_444 #73807 üzenetére
Ez is egy álláspont , DE ha már rátesznek + slot ot de a vga kb betakarja az összeset, akkor azért ott némi design átgondolatlanságat is érzek. Ezzel a kozzáállással elég lenne 1 db 16x os pcie slot a vga nak (nekem spec elég is lene, ahogy szerintem sokunknak)
---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
Biga123
addikt
válasz flashpointer #73809 üzenetére
Ami bevált azon ne változtass!!
Mondjuk én furcsáltam a lapomon h mért van a vga csati fölött egy 4x es csati, de akkor meg is van a miért, szal Asrockék gondoltak erre is .[ Szerkesztve ]
---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
nagyúr
-
Simivok
senior tag
válasz Grave_444 #73807 üzenetére
Köszi szépen.
Így van Silent wings 4. Először pure wings volt az összes mert hát az se volt olcsó, gondoltam biztos jó lesz. Sajnos nem vált be, mert volt egy halk kerregése. Sw4 viszont olyan mintha be se lenne kapcsolva gép.Utánanéztem, direkt a nh-d15S variánst vettem. Először BQ dark rock 4 volt. Viszont egyrészt nem hűtött olyan jól, másrészt zavart hogy van az a 4 fém standoff amibe belemennek a csavarok és nem volt alátétje és a fém érintkezett az alaplap felszínével.
Tanulság: jobban jársz ha a kicsivel drágábbat veszed.
Galaxy S23 256GB Cream
-
Askformore
senior tag
válasz SoulReaver #73773 üzenetére
Azt hiszem 785Ft-ból megoldottam a kontroller tartó gondot, IKEA-s "telefontartó", tökéletesen ráillik az Xbox360 joy
-
addikt
válasz Askformore #73815 üzenetére
huhh nagyon jó, nekem is kell egy ilyen Nem mozog rajta nagyon?
⏺︎ Bankot váltanál? Segítek! Küldök meghívót! ⏺︎ Gránit Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz: 10+40e ⏺︎ K&H Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz 10+40e ⏺︎ Raiffeissen meghívó az ajándék 5.000Ft-10.000Ft-ért, belépési bónusz 5/10+50e⏺ Részletekért keress priviben! ⏺︎
-
Gh00st
tag
válasz Askformore #73817 üzenetére
Én használok, köszi az 5letet
Crash Bandicoot Controller tartó van...de az értelemszerűen csak Ps-t tart meg.<<< Richard B. Riddick >>> ...és Johns, Neked megvan a gerinced!!!
-
addikt
válasz Askformore #73817 üzenetére
Én használok, nekem pont ilyen kell
-
Ármester
Elkezdtem kicsit frissíteni a gépet, ami egy házcserével kezdődött.
Q300L-t váltotta egy Geometric Future Model 4. Megjelenés óta tetszett, most pedig beesett az ára 20k-ra, és ennyiért már nem tudtam kihagyni.Eddig nagyon tetszik, minőségi, kényelmes volt szerelni.
Két negatívumot tudnék mondani így elsőre, elől ha már rácsos, lehetett volna egy venti hely, illetve a táp kábeleknek elég szűkös a hely a táp körül, hogy szépen lehessen elrejtegetni.
Viszont az M.2 SSD-k jóval hűvösebben tudnak működni, mint a Q300L-ben, most 50-52 a maximum terhelés alatt is.
Most így néz ki, egyelőre kicsit üres még.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Vismajor01
addikt
Lilaban se rossz =) Sajnos a RAM rgbje tok kuka
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Rottweiler89
senior tag
Sziasztok!
Megint módosult kicsit a konfig, 6600-as helyett kapott egy 6700 XT-t.
Viszont kérdésem is lenne, mégpedig az, hogy hogy festene elöl 2db 140-es fehér venti szerintetek? Vagy ha teszem azt mindenhol fehér venti, azaz elöl 2x140, felül 2x120, illetve hátul 120mm, az összes Non-RGB.[ Szerkesztve ]
DeepCool CH370, Gigabyte B550M K, AMD Ryzen 5 3600+Thermalright Assassin King 120 SE, 2x8GB Corsair Vengeance RED D4 3200Mhz, Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB, Micron 2450 256GB, Micron 3400 512GB, Kioxia Exceria 960GB SATA3, Fractal Design Anode Bronze 650W, MEETION K9320 RGB, THE G-LAB Kult Helium
-
Askformore
senior tag
válasz Rottweiler89 #73824 üzenetére
Szerintem inkább először egy másik, szellősebb házat vegyél, amiben jobban el lehet takarni a kábeleket, mert elég sokat ront az összképen, és nem hiszem, hogy pár fehér venti fogja itt megváltani a világot.
-
Rottweiler89
senior tag
válasz Askformore #73825 üzenetére
Ha nagyon akarnám, plusz lenne rá időm, akkor el tudnám azokat rejteni.
Másik/nagyobb házat nem igazán akarok venni, ez olyan pont jó, kis pici, kompakt, aranyos. Tervben volt, meg van is egyébként, de azt toltam későbbre. Most a VGA volt "fontos". A hőfokokkal nincs gondom, csak cserélni szeretném az F szériát P-re.DeepCool CH370, Gigabyte B550M K, AMD Ryzen 5 3600+Thermalright Assassin King 120 SE, 2x8GB Corsair Vengeance RED D4 3200Mhz, Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB, Micron 2450 256GB, Micron 3400 512GB, Kioxia Exceria 960GB SATA3, Fractal Design Anode Bronze 650W, MEETION K9320 RGB, THE G-LAB Kult Helium
-
exoduss
tag
Sziasztok!
Jelenleg így néz ki a konfigom. A procihuton meg cserélve lesz a venti egy chromax black típusra az összkép miatt.
Ez egy meshify 2 haz. Brutális, viszont nem tetszik, hogy egy ilyen budget konfig ennyire uressé teszi.
[ Szerkesztve ]
-
exoduss
tag
válasz TESCO-Zsömle #73830 üzenetére
Kicsit ízlésficamos vagyok a házakat tekintve. A meshify 2 kompaktnak szvsz. olyan nyomorék formája van(állított téglalap).
Majd nézek valamit. -
LackoMester
addikt
válasz Rottweiler89 #73824 üzenetére
Ne foglalkozz senkivel, teljesen rendben van.
exoduss
tetszik ez a fekete, fehér kombó, még ha a ledek is fehéren világitanának...., de izlések és pofonok. Grat.[ Szerkesztve ]
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Rottweiler89
senior tag
válasz LackoMester #73836 üzenetére
Szerintem is. Pici, kompakt mATX-es ház majdhogynem kimaxolva, csodát nem kell várni.
Pedig csak kérdeztem, hogy hogy nézne ki fehér ventikkel, erre cseréljek házat, nem is értettem, miert kellene... Nem világmegváltást akartam én, de hát ez van.
Azért a véleményekre kíváncsi lennék, hogy hülye ötlet-e fekete házba fehér ventiket rakni.Písz!.
[ Szerkesztve ]
DeepCool CH370, Gigabyte B550M K, AMD Ryzen 5 3600+Thermalright Assassin King 120 SE, 2x8GB Corsair Vengeance RED D4 3200Mhz, Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB, Micron 2450 256GB, Micron 3400 512GB, Kioxia Exceria 960GB SATA3, Fractal Design Anode Bronze 650W, MEETION K9320 RGB, THE G-LAB Kult Helium
-
LackoMester
addikt
válasz Rottweiler89 #73837 üzenetére
Azért a véleményekre kíváncsi lennék, hogy hülye ötlet-e fekete házba fehér ventiket rakni.
Szerintem nem. Nekem korábban volt, egészen jól nézett ki.ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Askformore
senior tag
válasz Rottweiler89 #73837 üzenetére
Bocs, rossz napom volt.
Ha a kábeleket elrendezed akkor jó lesz, csak nagyon bántotta a szemem. Úgy értettem, hogy a kábelmenedzsment szerintem fontosabb lépés, mint egy két fehér venti, ha már a "hogyan is néznek ki a gépeink" topikban vagyunk. Hiába teszel bele bármit, ha lóg egy nagy gomolyag a ház közepén. Nem tudom, hogy abban a házban el lehet-e egyátalán rejteni, ezért írtam, hogy esetleg másik ház?
-
Rottweiler89
senior tag
válasz LackoMester #73838 üzenetére
Na akkor majd lecserélem őket fehérre, és meglátjuk.
Askformore
No problem.
Sok helyem már nincs hátul, de megpróbálom majd a világot megmenteni. Így, hogy nagyobb a kártya, lehet egyszerűbb dolgom lesz.DeepCool CH370, Gigabyte B550M K, AMD Ryzen 5 3600+Thermalright Assassin King 120 SE, 2x8GB Corsair Vengeance RED D4 3200Mhz, Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB, Micron 2450 256GB, Micron 3400 512GB, Kioxia Exceria 960GB SATA3, Fractal Design Anode Bronze 650W, MEETION K9320 RGB, THE G-LAB Kult Helium
-
Ispy
veterán
válasz Rottweiler89 #73840 üzenetére
Vaaaagy....csinálsz egyedi kábeleket méretre, akkor nem lóg semmi.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
sixpak
nagyúr
Holnaptól teljesen átállok az Icue Link rendszerre, holnap érkezik a 7db Icue Link venti, aztán az Icue Link AiO, majd lap, cpu, ram.
Utolsó képeim a mostani felállásról:https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
sixpak
nagyúr
válasz SoulReaver #73844 üzenetére
Egyrészt igen, amiatt.
Másrészt az új AiO is Icue Link hubbal jön és nagyon macera lenne megoldani így.
Most van egy Commander Core az Aio-hoz, azon van 6 pwm és 6 rgb port vagyis 2 Y kábel is van a pwm vezérlés miatt, hogy mind a 8 ventit tudjam szoftverből vezérelni.
A maradék ventiket pedig egy Lighting Node Pro rgb vezérlő hajtja.
Mindkettőnek kell internal usb header, abból kettő van a mostani lapomon, de az új lapon csak egy lesz.
Az Icue Link hub viszont 24 ventit tud vezérelni, minimális kábelezéssel, egy usb header kell neki.
Ha nem cserélném le a ventiket, akkor az Icue Link hub mellett meg kellene tartanom az AiO vezérlőjét (Commander Core) és a Lighting Node Pro-t is, mert az Icue Link hub nem kompatibilis a mostani ventikkel.
Néztem olyan lapokat, amiknek minden csatija a hátlapon van, de a házam nem kompatibilis velük sajnos.
Ennyi a sztori nagyjából.Flashpointer:
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
sixpak
nagyúr
válasz SoulReaver #73846 üzenetére
AMD-re váltok 20 év után, meguntam a retek Intel húzásait, 7800x3d lesz.
A Core Ultra mindegyik tagja gyengébb lesz, mint az azonos 14gen társa, persze azért a 250W TDP meglesz így is.Vismajor01: jobban szeretem a tágasabb házakat, hőfok fétisem van
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Crypto Trade
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Autós topik
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Politika
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok