Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
Voyage
aktív tag
Jah így már értem.
Bár szerintem ezerszer szebb, mint az enermax megoldása.
És a corsairt szét tudod szedni, enermax meg akármit csinálsz vele, ronda lesz. Aki meg szálanként beharisnyázza, azelőtt megemelem a kalapom.http://hardverapro.hu/apro/vadi_uj_silverstone_raven_01_plexi_oldallapos_gep/friss.html
-
TomiLi
addikt
válasz GumisPeter #16497 üzenetére
Húú egy vágás 7 rugó??? Ha jól értem, akkor egy kör alakú üveget vágtak vizzel és abba még egy 5,25" szabvány nyílást?
Az viszont igaz, hogy ezt mással nem lehet... Így nem drága, ha egy alkatrészt akar csináltatni az ember, de én egynél jóval többet vágattam. szerencsére olcsóbban! Mondjuk azt lézerrel, nem vízsugárral... Azt nem tudom, hogy az üveg és a lézer mennyire barátok....Bogyorisz
-
GumisPeter
senior tag
válasz Voyage #16499 üzenetére
Az acéllemez megmunkálása nem azonos kategória az üveggel.
Üveget máshogy nem tudsz vágni, pláne ilyen módon.
És ez kifejezetten olcsó ebben a témakörben.Az acéllemez vágása nem feltétlen ilyen drága, szerintem hívd fel őket és kérdezz rá.
Van ugye egy tervezési költség, ez nálam nem volt bonyolult.
Ha tudod és megtervezed CAD alatt, akkor máris spóroltál , de ezt is érdeklődd meg, hogy jó nekik.
E mellé társul a vágás költsége, amit elvileg cm alapján számolnak.
De tuti nem lesz 140k....A hajlítás megint más ügy, erre haveri körből kell keresni egy jó, de öreg lakatosmestert, az még tudja, hogyan működik a hajlitógép.
Gumik Felnik Adás-Vétel ***0630-326-3600 *** SmartCar 1025 Bp Kapy út 33.
-
urbanjozsi
senior tag
válasz GumisPeter #16505 üzenetére
Vagy egy fiatalabbat aki cnc élhajlítót tud kezelni
-
GumisPeter
senior tag
válasz urbanjozsi #16506 üzenetére
De az tuti drágább, mint egy régivágású szaki!
-
TomiLi
addikt
válasz GumisPeter #16507 üzenetére
Akkor ellenségek ....
Szép! Csak nem egy 18"-os felnibe, vagy gumiba kapott helyet a géped??? Képek nincsenek?
Bogyorisz
-
UdVi86
aktív tag
Én az Amplus kft.-nél érdeklődtem vízsugaras vágás ügyében. Ott 200Ft/méter a vágás díja 1,5 mm-es alunál + tervezési díj. Egy 280x280x350 mm-es komplett házat vágatnék velük (ház kerete, oldallap, hdd tartó, ventitartó, alaplap tálca + 1-2 apróság). Itthon kiszámolva kb. 27m-t kellene vágni. Ez ugyebár 5400Ft + 1000Ft a tervezés. Ennek ellenére 9500Ft + 1000Ft-ot írtak az árajánlatban nettóban. Nem igazán értem miért ennyi. Lehetséges hogy azt a hosszt is számolják, amikor nincs vágás, csak pozicionál a fej? Vagy valami üzemeltetési díj? Azóta hagyagoltam a dolgot. Az tény hogy még így sem drága, csak sajnos 8000Ft körül akartam kihozni. A teljes gépre pedig kb. 15000Ft-ot szánnék (anyag: ~4000Ft, festés + egyéb: 3000-4000Ft). De természetesen nem lefutott a dolog...
-
aero.
veterán
válasz GumisPeter #16514 üzenetére
én is, de még mennyire
-
aero.
veterán
ez megvolt mindenkinek?
-
TomiLi
addikt
válasz GumisPeter #16512 üzenetére
Huu Apám ez győnyőrű!!! Gratulálok hozzá!
A mérő óra mit mutat? Nagyon jól illik a képbe!
Csak nem egy superflower Aurora biztosítja a kraftot?
Hát minnél hamarabb keresd fel légyszíves a fotós barátod, mert ez nagyon jól fog mutatni az oldalon!Nagyon tetszik, Gratulálok hozzá mégegyszer! Megérte a 7k-s üveg vágatás!!!!
Bogyorisz
-
GumisPeter
senior tag
válasz TomiLi #16519 üzenetére
Örülök ha tetszik!
A mérőóra egy kazánhőfok mérő, a házban lévő levegő hőmérsékletét méri.
Ebben valahogy jobban bízok, mint a softveres mérésekben....LC Power 8750 a táp tipusa.
Ps:Le se merem írni, mennyi volt az össz üveg költsége a gépnek...
-
jones965
Modder
válasz GumisPeter #16521 üzenetére
Igyekezz a fotók elkészítésével, mert már rég nem került fel új gép az oldalra.
A tied pedig nagyon oda való.
Szerintem ezt mondtam is neked a helyszínen mikor beszélgettünk. -
Zájec
veterán
(#16492) Voyage :: csinálok róla képet, megmutatom..
egyébként jó nagy fába vágtad a fejszédet, ez a vadászrepülö projekt nem kispályás munka...GumisPeter:: jól néz ki a projekted a nicknevedhez méltó..
az üvegmegmunkálásnak meg ilyen költségei vannak,,,, ha még maradt pénzed akkor akár valami garvirozást is kitalálhatnál... klassz dolog az üveg, egy kis ipari kemencébe még hajlitgatni is lehet...egy két eszétikai dolog van a munkádon, amit én másképp oldottam volna meg, most is megoldaható még utólag.... a csavarozás... ezek a gombafelyü, csavarok nem igazán jól néznek ki, például egy sülyesztett fejü [link], jobb lett volna, amit szinte sikba tudsz hozni az acélgyürüvel.... vagy ! nem is furtam volna át az acélgyürüt, hanem csak a másik oldalra tettem volna tömeneteket.... igy tök tiszta maradt volna az acélgyűrűd...
most sem késö, belehet hegeszteni rozsdamentes töcsavarokat, majd a sikot felhúzni utána, fényesebbre , tisztábbra.... én elég karcosnak látom, egy sik gépi köszörülést és gépi polirt simán elbirna, és akkor hibátlanul szépen nézne ki.... -
Stirbi
addikt
válasz Cthulhu Dawn #16527 üzenetére
milyenre váltasz?
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz Stirbi #16531 üzenetére
Két Asus-al szemezgetek, de főképp a Rampage Extreme-be vagyok beleszerelmesedve, utána jön a P5Q3 Deluxe, pénztől fog eldőlni, hogy mennyi lesz rá. De az a Rampage Extreme... BR4D mondta rá, hogy erre már sértés a szép szó is, és milyen igaza van. Bár a P5Q3 is elég csini.
[ Szerkesztve ]
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
Voyage
aktív tag
válasz Cthulhu Dawn #16532 üzenetére
Ha a rampage szép, akkor egy maximus 3 formula-hoz mit szólnál?
http://hardverapro.hu/apro/vadi_uj_silverstone_raven_01_plexi_oldallapos_gep/friss.html
-
kelzsoca
félisten
Túl csicsás az az Asus deszka, nem úgy mint ez:
(#16534) for3l
Az igaz hogy új proci is kéne, de mi értelme van egy méregdrága lapot venni, ami kifutó szériás
[ Szerkesztve ]
-
Stirbi
addikt
legalább te hüüü maradsz az lga 775ös tokozáshoz , egyébként miért akarsz több vga t befogadni tudo lapot ?
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz kelzsoca #16535 üzenetére
Nekem nem tetszik annyira.
Stirbi: Biztos ami biztos, ha olyanom lenne akkor ne kelljen lapot cserélni. 775-nél azért maradok, mert egy új proci nem nagyon hozna játékokban annyit, mint egy erős kártya + pci-e 2.0, főleg nem a s1156.
[ Szerkesztve ]
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
GumisPeter
senior tag
Zajec
Ezek a csavarok szándékosan lettek ilyenek.Amikor kerestem, sehol sem találtam olyat, ami belső nyilású, és sülyesztett fejű.
Próbaképpen belecsavartam ezeket és tetszett.
Nincs elfelejtve az eredeti terv sem, de idő hiányában nem is erőltettem, meg ugye tetszett nekem igy is.A karikákat egy ismerős kolléga szokta polírozni, de sajna most nem sikerült olyan szépre, mint szokott.Gondolom ott is időhiány miatt.
Meg a sok szét-össze szerelgetés miatt én is ejtettem rá néhány karcocskát.Gumik Felnik Adás-Vétel ***0630-326-3600 *** SmartCar 1025 Bp Kapy út 33.
-
FoBCRaistlin
őstag
lőttem pár minőségileg jobb képet. a gép még nincs kész, de ezek sztem már jobb pikcsőrök.
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
Osynho
addikt
válasz FoBCRaistlin #16539 üzenetére
Nájsz
Szeretném festeni, kicsit átalakítani a házamat, de nemtom hova tenni addig a vasat. Szerintetek csak úgy, dobozon megállna egy S1-el nehezített 4830-as? Félek h kitörné a pci-e csatit. Volt főbérlőm kidobálta a pót házamat és most szopópályára álltam -
for3l
senior tag
válasz Osynho #16540 üzenetére
nem igazán értem a kérdést. ha dobozra rakod az alaplapot, akkor a vga (meg minden egyéb kártya a bővitő helyeken) olyan helyzetben fog "állni", hogy mondhatni saját súlyával nyomja bele magát a foglalatba. az s1 meg a mérete ellenére nem igazán nehéz hűtő (ritka lamellázás).
szóval nyugodtan, semmi baja nem lesz (én is úgy használom már ideje ) -
Osynho
addikt
Féltem én minden helyzetben, csak eddig be volt csavarozva a házba (így is hajlik a kari rendesen), most meg nem lesz rögzítve. Nem a kieséstől félek, hanem, h terheli a slotokat a jobbra-balra dőlő kari. Viszont már megnyugtattak, kiteszem az asztalra, legalább jól fog kinézni Kösz a helpet és bocs az offért
-
MrPG8
aktív tag
Ezt ismertétek?
Szerintem ez simán mehetne pc-style-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Asus Rog Thor 850W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- PC-házak olcsón: Deepcool Tesseract, RaidMax ZETA, Gamdias Talos M1, Zalman i3, Zalman S4 Plus
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Csere-Beszámítás! Corsair Icue Link QX120 RGB Ventillátor szett Starter Kit.
- ASUS ROG STRIX 1000W GOLD Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest