Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
-
LOGOUT.hu
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
válasz *Ropi* #73903 üzenetére
Hát, ha nincs jól kiépítve villám elvezetés, akkor kütyük bánják.
Igaz, hogy rendes trafós hálózat leválasztós szünetmentes táppal üzemeltetik a szervert, az nem olcsó, s csak szerver parkoknál kivitelezik.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
tknof1871
őstag
válasz *Ropi* #73820 üzenetére
Ebbe a rendszerbe (230V AC fali csatlakozó -> UPS -> Raspberry tápegység -> Raspberry Pi home servernek használva) ugye sehol se lehet beilleszteni egy vezeték nélküli töltőt? Itt nincs is mit tölteni.
A eredeti koncepció egy a 230V AC hálózatról teljesen leválasztott home server volt. Egy szuperbiztos ami akkor is működik ha becsap a villám és a túlfeszültség végigfut mindenen ami a hálózatra van kötve ami UTP kábelhez csatlakozik, minden elektronikát tönkretesz de a home servert nem tudja elérni. Még a routerhez se kapcsolódna, mobilnetes USB stick-kel kapcsolódna a nethez.
Ez nézett volna ki úgy hogy 230V AC fali csatlakozó -> wireless töltővel tölteni a power bankot -> power bankból táplálni a home servert.Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
tag
válasz *Ropi* #73390 üzenetére
Megvilágítva látszik a kép.
Egy ilyen panel van benne: [link] mert ez az érintett monitor: [link]
Próbáltam a csövekig eljutni, de ahhoz teljesen darabokra kell szednem a panelt. Ma már nem akartam nekiállni.[ Szerkesztve ]
A próbagarancia a nálam vásárolt minden termékre automatikusan jár, mert szerintem így korrekt.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- ZIDOO médialejátszók
- Rufus
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Windows 11
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- OWON SPM6103 programozható laboratóriumi tápegység (0-60V/0-10A) és multiméter
- Razer Blade 16 - i9-13950HX, RTX 4090 (175W MAX TDP!), 32GB DDR5, 2TB SSD, Win11 Pro - GARI
- GoPro 7 Black Edition
- iPad Pro 13" 2024 1TB M4 16GB Silver (normál üveg) - MAKULÁTLAN - 3 Év Garancia
- ROG HYPER M.2 Card + 2x1 TB Samsung SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest