Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- potyautas: Másik küldetés
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dr. Szilikát
üzenetére
Általában a 0% töltöttség elég alacsony. A legtöbb telefon lazán megy 3,3V-ról, amit már a lítium nem szeret. Szóval az eszköz szerinti 0% azért sem jó mert az már közel lehet az akkut kérosító lemerültséghez. (Nem beszélve arról, ha hideg van, amit szintén nem bír.) Illetve az sem mindegy hol veszi a merítést már egy ciklusnak a vezérlő.
A vezérlő szerinti 100% töltöttség sem jelent feltétlenül telítést.Nem beszélve arról hogy ezek cellákra vonatkoznak. Amiket én + ismerősök használnak ilyen DIY áramkörökben, azok általában telefonakkuk, nem natúr lítiumcellák, tehát az akkun ott van a saját védelme. Ezeket azért nem fogja egy rosszabb töltő kinyírni.
-
törölt tag
válasz
Dr. Szilikát
üzenetére
Hello,
En ugy tudom, hogy a tolto aramot ugy hatarozzuk meg, hogy a nevleges kapacitas szamertekenek egy tizede legyen, amint ez ala sulyed a tolto aram, akkor konstans feszultsegu toltesbe kapcsol at, addig amig el nem eri a kivant cella feszultseget. Ha ez megtortent akkor a tolto aramkor lekapcsolhato(Nagyobb meretben diodakat alkalmaznak, azokat hidaljak at attol fuggon, hogy tolteni vagy kisutni szeretnek a telepet).
Nem sokat tudok rola, csak olyan helyen dolgoztam, ahol terveztek gyartottak az ipari akkumlator toltoket, en meg javitottam oket.

Mellekes furcsasag

A BMS meg lehet:
- Battery Monitoring System
- Building Monitoring System
- Burner Monitoring SystemOnnan tudom, hogy mind harommal talalkoztam

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560 i7 11700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 12.03
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

ekkold