Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Sokszor hallottam már róla, de egyszer sem láttam még ilyet "élőben". Akkor most hogy van ez? Nagyon nem félek ettől a dologtól. A zene a kis usb-s dac-ból jön, amiből belemegy az erősítőbe, majd onnan a jel a hangfalakba. Szóval nincs olyan sok komponens, ami a hálózaton lóg.
AB osztályban javaslom a Quad405 építését, az azért eléggé ott van a szeren, és lehet kapni akár egységcsomagban is.
Az A osztályhoz azért nem kell orbitális hűtőborda, a hatásfok tényleg rossz lesz, de a hangminőség mindenért kárpótol. Ha csak lakásban akarod használni, akkor meg nem is lesz szükség az AB nagyobb teljesítményére.
Nem kell nekem egységcsomag, pont ez a lényeg. Én akarom megcsinálni, még ha többe is jön ki, vagy épp nem sokkal kerül kevesebbe. Nézegettem a quad-ot is, de valahogy nem szimpatikus nekem.
Ezt nem tudom máshogy leírni, meg nagyon sok alkatrész kell hozzá. Ami ha jól tudom nem a legjobb a jelnek.
Azért elég nagy borda van a HE-ás megoldáson. [link]
Más ic-s megoldás?

zka67: Természetesen nem akarom felgyújtani a lakást...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S22 8/128 GB Phantom White ÚJ, gariban cserélt! 6 Hónap Jótállás
- Eladó 2 db pixel 7
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold