- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DigitXT #100002 üzenetére
Elvileg sehogy.
5-20V senkit nem tud agyonütni vagy megégetni.
Clickbait oldalon lehetséges
A 20V (ha pd gyorstöltős a telefon) elvileg az elengedési határáramot át tudja kergetni a szervezeten ha vizes a bőrfelület, de ott is az áramút a 2 pólus azaz a töltőcsatlakozó egymástól pár milliméterre lévő pontjai között alakul ki elsődlegesen és a másodlagos áramút elenyésző.
Égetni nem tud.
Ha van AVK, márpdig egy nem 60 éve szerelt házban tuti van, és tegyük fel a töltőben lévő potenciál rögzítő kondenzátor valamennyire átvezet, akkor az avk azonnal leold.
Nekem az avk mentette meg az életemet, ha nincs most nem írok neked választ.
Nyáron egy szál fürdőgatyába álltam térdig érő vízbe, egy gödörbe és a flexre amivel dolgoztam ráfolyt a víz.
Nem éreztem a karom 2 óráig de élek.
De ez egészen más szitu mert a 230 rajtam keresztül záródott.
Az más ha a töltőt ejtette a vízbe de ahhoz kell egy hosszabbító is.
Ha a hír igaz, nem merek esőbe telefonálni ezután mert a benne lévő 4,2V akku agyonver vagy megéget. -
Dr. Szilikát
őstag
válasz
DigitXT #100002 üzenetére
Évekkel ezelőtt volt hasonló moszkvai eset, ami bekerült a világsajtóba, hosszabbítót rántotta bele a kádba egy fiatal lány, magam részéről most is erre gondoltam először.
Az aktuális hír nagyon vázlatos és friss, úgyhogy erre nem lehet alapozni, de állítólag közösségi oldalon már megírta egy hozzátartozó, hogy itt is egy hosszabbító játszott szerepet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Anime filmek és sorozatok
- Linux kezdőknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- Kedvenc zene a mai napra
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,Win.11
- DELL Optiplex Micro 7010 - i5 13500T - 16GB DDR4 - 512GB SSD
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,Win.11,szép
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3500
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest