- droidic: A fapados NAS tuningolása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kommy
veterán
Sziasztok!
Nemrég vettem egy autót, a lényeg, hogy a benne található rendszámtábla világítás foglalatai el vannka égve, ráírva C5W van ha jól sejtem akkor ennek egy 5W-os izzónak kéne lennie. Viszont benne egy 10W-os volt, gondolom emiatt olvadt el, mert túl sok hőt termelt az izzó.
Na most az egyik foglalat még használható volt egy csiszolás és polírozás után rendbe tudtam rakni, raktam bele valami olcsó izzó amit 5W volt írva, de 2-3 hét alatt ez is megkezdte az átlátszó részt (nem ért hozzá). Rendeltem két használt rendzsámtábla világítást az autóhoz, az egyikben volt egy osram izzó. Ennek megmértem az ellenállását 4ohm-ot írt a műszer ezután akkor gondoltam megmérem a betett izzót az pedig 2 ohm-ot írt, tehát akkor annak pont duplája a teljesítménye.De utánaszámoltam, és ha nem tévedek 40 ohm-nak kéne lennie az ellenállásnak hogy 5W-os legyen 14.4 volt esetén
Új hozzászólás Aktív témák
- leobog hi 75 épített billentyűzet - evangelion unit 08 Mari Makinami ihlette
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- INTEL PC KONFIGURÁCIÓ: Számítógép helytakarékos, kisméretű Mini ITX házban, SSD nélkül
- IPhone 12 Pro max 256GB gyári független új akku!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest