- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Irány a 32 bit - játékprogramok 1994-1995-ben
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hezso
aktív tag
Úgy emlékszem volt régen egy Nagy elektros topic is, amiben még annak idelyén a hűtőt akartam 12Vról életre kelteni, ám sajna ez nem sikerült... De valahogy nem találom, tehát marad ez.
Most újjabb meredek ötlettel állok elő:
Célom egy kamera képe drótnélküli átvivése.
Nem kell mindjárt valami profi adóra gondolni/nem is akarok műsort szolgáltatni!
Tudom, hogy elég borsos áron lehet kapni TVkép átvivőket, már láttam is ilyet működni. Na én valami ilyesmit szeretnék építeni, csak nekem sokkal roszabb minőség is elég! Pl. egy ilyen készen: Bővebben: link
Nemrég a neten kutatva találtam is egy ilyet, csak az a gond, hogy nagyon régi a kapcsrajz(arra volt, hogy kihúzható antennás TVvel egy nagyobb házba több TVn is lehessen 1 videot nézni). Nekem átviteli frekvenciára jó lenne az, amit a fekete-fehér beépített/kihúzható antennájú TVk használnak. A kamera egy Bővebben: link itt megtalálható mini fekete-fehér lenne, ha sikerül kapcsrajzot találnom. Szóval egy ilyen kapcsrajzot keresek, ha valaki esetleg találkozott ilyennel, akkor nagyon szívesen venném, ha megosztaná velem. Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Háztartási gépek
- Villanyszerelés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest