Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
addikt
válasz
Parmezan77
üzenetére
Meg az egy usa modell, android tv-vel. Arra ertem is a pkg megoldast, de vidaa-ra erdekes.
-
nOvOp
senior tag
válasz
Parmezan77
üzenetére
Szívesen. Remélem neked beválik az új firmware.
-
nOvOp
senior tag
válasz
Parmezan77
üzenetére
Innen megpróbálhatod. Ne válts nyelvet, mert akkor nem biztos hogy letölthető a FW, nekem nem sikerült úgy. Simán google fordítóval értelmezhető az oldal. Kell neki egy azonosító (Axxxxxx) a TV hátuljáról. Én még nem próbáltam innen telepíteni, de amennyire tudtam összehasonlítottam az innen letöltött és az ügyfélszolgálat által küldött fájt, és méretben ugyanaz. Persze mindent csak saját felelősségre.
-
nOvOp
senior tag
válasz
Parmezan77
üzenetére
Most megnéztem, és nekem pkg fájlt küldték. Csak még nem próbáltam.
-
atee
őstag
válasz
Parmezan77
üzenetére
Supportot próbaltad már megkérdezni?
-
nOvOp
senior tag
válasz
Parmezan77
üzenetére
Én még nem próbáltam. De esetleg próbáld ki több pendrive-ról. Hülyeségnek tartanám, hogy feltétlenül 4gb-os kell, sztem lehet nagyobb is. Próbáld meg ntsf-re formazva vagy esetleg menüből. De biztos van, aki már csinált ilyet, talán ők majd több ötletet tudnak mondani.
-
nOvOp
senior tag
válasz
Parmezan77
üzenetére
Írj az ügyfélszolgalatnak. Kérnek pár adatot, és megküldik a legfrissebbet.
-
atee
őstag
válasz
Parmezan77
üzenetére
Sziasztok! Nem túl pörgős a topik, de megpróbalom..
Rendeltem egy 65U7KQ keszüléket. Valakinek itt kezzel fogható tapasztalata vele?
Esetleg valami beállítás ami kihozza a legjobbat belőle?Köszönöm!
-
válasz
Parmezan77
üzenetére
Ezt a fw küldés dolgot kifejleszthetnénk...
Mármint, hogy mi legyen az a sw hiba, ami miatt rögtön küldenek egy friss fw-t. -
nOvOp
senior tag
válasz
Parmezan77
üzenetére
Akkor nem lesz gond. Időben jelezd nekik és visszaveszik. Én lecsúsztam erről. Nem vagyok egy visszahordós típus
, ezért nem vittem vissza, de már megbántam. Egy TCL-t visszavittem nekik, mert hibás volt, de ennek semmi baja, csak nem vagyok kibékülve vele. Mondjuk ha megint vennék egy TCL-t, jönne megint a para, hogy jót kapok-e, nem foltos, nem cicereg, hdmi-k rendben működnek, nincs hang hibája, stb. Régen nem volt ilyen. Vettél egy tévét, ha nagyon kifogtad, csak akkor volt szar. Most meg sok problémát olvasni. (főleg ha tapasztalod is) @Gabesz87: úgy néz ki, akkor ez nem egy iPhone támogatás...
-
dlor
aktív tag
válasz
Parmezan77
üzenetére
Ezen az u8hq-n van háttérvilágitás állitás? vagy itt már be van nyomva? Ha ki van kapcsolva az u8gq-n akkor az látszik, hogy valami nem kerek. Kisérletezgettem én is hogy mennyi háttérvilágítás kell de aztán végül mindig max 100 ra lett húzva akkor is ha van halo.
-
nOvOp
senior tag
válasz
Parmezan77
üzenetére
Ez nagyon durva, ha a válóságban is így néz ki, mint a képeken. Nálam szerencsére ilyen nincs egyáltalán, csak a sarkok kicsit sötétednek, de ips-nél azt hiszem ez nem kirívó hiba. Igen, a TCL-ről jókat írnak, én is ezért döntöttem elsőnek mellette, de kifogtam egy panel hibásat (ahogy többen is) és meghátráltam.
-
nOvOp
senior tag
válasz
Parmezan77
üzenetére
Nem tudom, hogy ugyanarról beszélünk-e, de majd írd meg lécci, hogy mit mondtak a szervizben. Igaz nem ugyanaz a típus (55U7HQ), de még néha észreveszem én is különböző tartalmaknál és én is elgondolkodtam ismét a TCL vonalon. Ha biztos lennék benne, hogy az tényleg sokkal jobb, akkor váltanék, még ha mínuszba is mennék a vétel-eladással. De annak is vannak hibái és nem tudom, hogy megütné-e a Hisense színvilágát, annyit sajnos nem teszteltem a TCL-t.
-
dropi
senior tag
válasz
Parmezan77
üzenetére
Én elcserélem veled az 55-ös hibatlan oledemre

-
dropi
senior tag
válasz
Parmezan77
üzenetére
Ez pontosan melyik sorozatnál van így? Mert You-t pl direkt így vették fel, ráerősítve a kukkolós filingre.
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
Parmezan77
üzenetére
Nekem az 55ös u8qf van ---nálam a netflixen fordult elő (TE filmnél) vagy 2x hogy szerintem a háttérvilágítás "vezérlés" kavarodott meg ,a széles fekete csíkoknál volt nagyon erős bevilágítás foltokban (ki-be kapcsolás után nem volt gond) --amúgy meg semmi gondom a tévével kép minőség téren. A homályos kép meg most tünt fel 1-2 filmnél ---elősször pont a megemlített filmnél ,hogy maga a kép közepe az éles,a szélek felé homályosodik,nem éles--de én ezt úgy vettem ki direkt így vették fel,mert nem minden jelenet

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4059, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
, ezért nem vittem vissza, de már megbántam. Egy TCL-t visszavittem nekik, mert hibás volt, de ennek semmi baja, csak nem vagyok kibékülve vele. Mondjuk ha megint vennék egy TCL-t, jönne megint a para, hogy jót kapok-e, nem foltos, nem cicereg, hdmi-k rendben működnek, nincs hang hibája, stb. Régen nem volt ilyen. Vettél egy tévét, ha nagyon kifogtad, csak akkor volt szar. Most meg sok problémát olvasni. (főleg ha tapasztalod is)