Új hozzászólás Aktív témák

• Rick4

félisten

válasz zseko #8226 üzenetére

Nálam a fém távban egy tuti volt, hogy bt-on is kapcsolatban van a tévével, és fel se kellett emelni, ment a takaró alól is.

Ez a harmony touch picit túlmutat a sima rendszertáv funkción, az eszközöket lehet csoportosítani, azaz nálam amikor még a projektor volt fent, tv és film activity volt.
    A tv activity-re bekapcsolta a projektort, bekapcsolta az erősítőt, áttette a sat bemenetre, bekapcsolta a műholdvevőt, bekapcsolta a projektort. A csatornaváltó és menü gombok a műholdvevőt irányították, a hangerő az erősitőn hangositított vagy halkított, tehát nem nyomsz semmit, csak az egyik gomb az egyik eszközt, a másik gomb a másik eszközt irányítja.

Amikor átnyomtam a film activity-re, kikapcsolta a beltéri egységet, bekapcsolta a médialejátszót, átrakta az erősítőt a blu Ray bemenetre, a médialejátszót vezérelt minden gomb, de a hangerő itt is az erősítőt irányította.
    Külön gombokat lehetett feltanitani rövid és hosszú nyomásra, plusz az érintőképernyőre azt tettél ki, amit akartál, nem utolsósorban háttérvilágítással és saját akksival rendelkezik. Nekem megvan kb 2014 óta, de akkor ez a boltban 75 ezer volt, és minden percét megérte, még a klímát is tudom ezzel vezérelni.
    Ha meguntam a tv előtt ülni, megnyomtam a kikapcs gombot, a táv pedig kikapcsolt szépen mindent sorrendben, lehet állítani a gomb ismétlés szekvenciát, az eszköz kikapcsolásnál a gombnyomás hosszát, és a két eszköz közötti szünetet.

Zseniális technika, belül meg van egy plusz ellensúly, hogy pint úgy álljon a kezedben, ahogy az ergonómiailag tökéletes. Egy baja volt csak, nem volt olcsó kategória, ez is lett a veszte, ezért került süllyesztőbe a fejlesztés, beszántottak az egészet, de a mai napig letölthető a szoft, és napi szinten frissítik a készülékeket.
    Rádugod a gépre, belepsz a szoftverben, hozzáadsz egy új eszközt gyártó és típus alapján, és onnantól működik.
    És ha 10 évig egy távot használsz, azt lehet csak igazán megszokni.

Új hozzászólás Aktív témák