- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lelkiblog
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az erősítődnek nincs subwoofer kimenete, így egyrészt kell vmi barkács megoldás a jel kivitelére (mondjuk Tape 2 REC-en), másrészt azt meg kellene vágni valamivel, amire jó lenne egy aktív láda váltója, de mivel neked passzív ládád van, ezért kéne még egy xover (ha nincs a ládában) és egy plusz erősítő, plusz felléphet egy sor probléma is mindeközben. Subwoofer pre-out-os erősítő és aktív láda lenne a megoldás idővel.
-
Gabor970
addikt
TV-hez nem értek, a többi meg jó áron volt egy ötvenesért, ez nem kérdés. Biztosan sokkal jobb hangod lesz, mint ha csupán a TV szólna.
(#71738) dudi6: Régóta "bakelitezek" Korábban egy Luxman LV112 és egy Arcam alpha 8R erősítőim voltak, saját beépített phonoval. Pár hete bolhapiacon a betonról magamhoz vettem egy Denon PMA320-at. Hazavittem, és gyorsan félretettem a két korábbi erősítőt. A denonnak a nagyon jó (integráltakhoz képest) phonoja megette reggelire a luxmant és az arcamot is. Szóval ha nem akarsz külső phonot, akkor mindenképp javasolnám a denont. Nem tudom a többi denoné milyen.
Videotonon belól legfeljebb a Preludium B31, máshoz nem nyúlnék semmiképp. Akkor már inkább az orion. Mennyi a hangfalakra szánt összeg? -
fehér_ember
addikt
Hangminőségileg jobban jársz sztereó erősítő + 2 hangsugárzóval, főleg ha a rendkívül alacsony keretet nézzük (~80euro). Erősítőből pl. olcsón is kifoghatsz régi NAD-ot, régi Yamaha-t, Grundig Fine Arts-ot ...stb.
pl.: Grundig Fine Arts V3.
Hangsugárzó, pl.: Grundig Box 5500; Braun LS 70; Acron 400B; vagy egy ilyen szépségDe odakinnt egy lomizás alkalmával is "kincsekre" lelhetnél; illetve bolhapiac se megvetendő
-
Gabor970
addikt
Most nálam Denon PMA320 az erősítő és Magnat Mig Ribbon 6 a hangdoboz pár. Filmek esetén olyan mélyek jönnek, néha meglepődünk. Nagyon dinamikus tud lenni. 13-17 giga körüli fileokat játszatok le a tévével, amikben DTS a hang. Ezt keveri le a TV sztereora, és megy ki az optikai kimeneten DAC-ra, majd onnét az erősítőbe.
-
Gabor970
addikt
én mégis csak erősítő + hangfal párti maradnék. Laptopból HDMI-n megy a kép-hang a TV felé, majd ha van a TV-n audio out 2X RCA, akkor azt rákötni az erősítőre. Ha nincs, akkor lehet fejhallgató kimenet (egyszerű, de nem valami elegáns, illetve némileg minőségkorlátozó) vagy legtöbb tv-n van optikai spdif kimenet, erre dac, és tovább az erősítőre. Mostani erősítőkön már szokott leni digit bemenet is, akár az is jó. Ha olcsón akarod megoldani, esetleg egy pár genius hangdoboz pár is megoldás lehet, abból is van olyan 2.0 megoldás, ami digit bemenetes.
Használtban szerintem az erősítő + hangfal páros is kijön 200EUR körül (vagy ugyanennyi Ł) Később is jó szolgálatot tehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Motoros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Íme az új Android Auto!
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- Kedvező ár! HP 4540S laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX)
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- Eladó alig egy hónapos ITX irodai konfig i5-14400-32GB RAM- 512GB SSD (számlával és garival)
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest