- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- sziku69: Szólánc.
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- bambano: Bambanő háza tája
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bodz
nagyúr
válasz
krichd1 #71801 üzenetére
Ideiglenesen egy Block DAC-100 van, mert eladtam a NuPrime DAC-9-et. Viszont mivel az usb-je elég elavult, koaxon jobban szól, ezért vettem egy Gustard U12-t hozzá. Korábban már megszabadultam majd minden koax kábelemtől, gondoltam már úgyis usb-t fogok használni mindig. Egy Profigold PROA4801 maradt csak, ami árához képest meglepően jó, szeretem is, csak kicsit karcos a hangja. Az ideiglenes rendszerhez kell egy ideiglenes koax kábel (ezért nem költenék sokat), amit viszont utána is megtartok, hátha valamire megint kell esetleg. Meg amúgy is"muszáj" venni valamit, mert a mindeféle kölcsönbe kapott példányokat már nem győzöm vissza vinni...
Az Anti kábeleket nézegettem már korábban is, csak elég sérülékenynek tűnnek. A linkelt darabbal meg az a bajom, hogy általában az ezüst nem annyira a barátom... Az Oyaide kábelnél még határeset, ott csak a dugóra jutott némi ezüst. Amúgy ez izgat a legjobban (mert csak...), de gondoltam vásárlás előtt még rákérdezek, hátha valaki hallotta is. Valamelyik Sommeren gondolkoztam (volt már pár kábelem tőlük), jelenleg is szolgál nálam az Aqua Blue-ból rca és xlr.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Asus Rog Strix G16
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest