- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Rák
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpityusz
csendes tag
Jó ez a vita! De ha jelenleg hallgatunk egy LP-t, s ugyanezt az anyagot CD-ről, akkor nem a hangokkal van bajom, a hangmagassággal, a zajjal, hanem a térrel, a színpadképpel.(hogy ez fázisok miatt, vagy bizonyos frekvenciák miatt van, nem tudom). S hogy az LP-t kíméljem, orsós magnóra másoltam a Pink Floyd nevű csapat The Wall című albumát, s sajna a 19-es szalagsebességű felvétel is veri a CD-t. Nem vagyok analóg párti, sokkal kényelmesebb lenne CD-ről.
Az hogy a digitális technika olcsóbb, s jobban fejlődik, az kétségtelen. De szerintem a fent leírtak miatt még lemaradásban van. Bizonyítottak már a digitális szintetizátorok, létjogosultságuk van. De, azért akármilyen ügyesen lehet mintavételezni, azért egy csöves torzító csöves torzító marad. Hasonló módon a Hammond, meg a rotary speaker.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Exkluzív órák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Óra topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hyundai, Kia topik
- R.E.P.O. - The Retrieve, Extract and Profit Operation
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Remek áron dobozos új Hp Envy x360 garanciával /2in1/i7-1355U 16GB 1 TB SSD FHD IPS Touch 15.6"
- X1 Carbon 10th 14" 3K OLED i7-1260P 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest