- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Skype adatvesztés
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
turho
addikt
Nagyon belemerültetek megint mindenbe. Alapvetően szeretem olvasgatni a topicot, a vélemény-különbségeket, meggyőződéseket. Szép hobby ez, a zenét a mai napig nagyon szeretem. Sokfélét.
Viszont saját pofáraesésem okán adok mindenkinek egy tanácsot 2025-re. Én tavaly ősszel estem pofára, egy túlbuzgó munkaalkalmassági szeánszon.
Csináltasson, aki teheti, egy korrekt, normális hallásvizsgálatot. Hangnyomás,.frekvencia.
Tanács és bátorságpróba.
Részemről meg vagyok döbbenve, mennyire rossz (és nem is szimmetrikusan) a 2 fülem ahhoz képest, ahogy elképzeltem.plusz 3. éve tinnitusszal élek a jobb fülemben (6-8 kHz állandó síp) egy orvosi balf@szság következményeként.
Ez pár dologban megváltoztatta a gondolkodásomat 3 hónapja, és már még kevésbé.merek megítélni dolgokat, szubjektíve sem. Ok, elfogadtam amúgy, 49 évesen, nem vagyunk egyformák ilyen korban már - kinek mi.jutott.
De senkinek sem árt, ha tisztában van vele, hogy hall a valóságban. Segít sok mindenben, esetleg még megóvhat egy értelmetlen supertweeter vagy gyémántkábel vásárlástól is. Illetve helyreteheti a "képzelt" hallást is, legalább olyan fontos tisztában lenni a fülünk valós képességével, mint rendbetenni a szobaakusztikát vagy eq-t paraméterezni. Irigylem, aki hall ps-os jittert, vagy az ezüst tizedesjegyeit.
B.Ú.É.K egyben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Crative Gigaworks S750 7.1 szett+ Sb X-fi titanium karival
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest