- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Imádlak Bulgária
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apophis
őstag
Az átlagos fordításnál nagyságrendekkel jobb és illik a hangulathoz, én pozitívan csalódtam. Persze ez szubjektív.
Egyébként engem pont az zavar, hogy nincs a játéknak hangulata. Mindenki ugyanúgy néz ki, a demigod szintű NPC-ken nem látszik, hogy ők ott az atyaúristenek, egy lvl 5 playert alig lehet megkülönböztetni egy 30-astól. A helyszínek actonként változnak, de hihetetlenül monotonak. Benyomom az automata futást és csak az egeret használva haladok előre, a "use"-al egyetemben 4 gomb elég, viszont vannak részek, amiket valószínűleg nem adtak le tesztelésre, mert még hárman is beleizzadnának. Eddig pár hangulatos rész volt, az actok végei. Remélem lesznek kellően bizarr helyszínek is, mert én tulajdonképpen single playerként haladok. Továbbra is sajnálom, hogy nem rendes MMO-t csináltak belőle, mert akinek ez a stílus tetszik, az sokkal jobban elvan a D2-vel (én tuti).
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Intel Core i5-7640X / i7-7740X "Kaby Lake-X" és i9-7xxx "Skylake-X" (LGA2066)
- TCL LCD és LED TV-k
- VGA kibeszélő offtopik
- Tesla topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- 161 - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs