- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
HolloW
senior tag
De tudod a Dio nem is hajazott más játékokra tudtak egyedit alkotni a srácok, de most ilyen furcsa szájízzel léptem ki, mintha egy nagy fazékba beledobáltak volna mindenféle olyan dolgot amit más játékokból lopkodtak, kevés az egyéni ötlet szerintem. 1 évig WoW-oztam és onnan is lopkodtak 1-2 dolgot csak szarul, pl a world map egy nagyon furcsa szerkezet először ránéz az ember nem sokat hámoz ki belőle, meg a questlog ... végig kell kattintgatni egérrel hogy rájöjj mi a helyzet ááá agyrém ... meg az is idegesít, hogy nincs szabadon bejárható terület ahol emberek mászkálnak és segítenek egymásnak, ha kell partyznak hanem bemész egy portálba és single player mode on, persze tudom ,hogy lehet partyzni itt is csak ezt inkabb multiplayernek hivnám sem mint MMO nak
Mindegy akinek tetszik tetszik, csak én jobbra számítottam ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- Suzuki topik
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- Google Pixel topik
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i3 13100 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB XIGMATEK Cooler Master 700W
- Eladó gyönyörű iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue
- ASUS GeForce RTX 5080 NOCTUA OC // ÚJ BONTATLAN // Számlás + 3-év GARI + Adásvét // Magánszemély
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060Ti 16GB Zalman Z1 PLUS Corsair 650W
- Eladó több darab Skhynix 16GB 2666Mhz laptop ram
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Mindegy akinek tetszik tetszik, csak én jobbra számítottam ...