- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louloudaki
aktív tag
köszke a linket, elolvasom ;) bár asszem én elég jól elvagyok a mostani csapatommal. a reaper (kaszás) minden 300. másodpercben használható csak, és 155 az energiaköltsége... azért a következő szinten adok neki 1 pontot, megnézem mit tud. a warperre (térgörbítő) is adtam 1-2 pontot, hogy kipróbáljam, carnagor többet ér szerintem. lehet hogy tanknak ajánlott a carnagor, de így felfejlesztve nagyon hasznos társ. viszont ha nem fejlesztettem volna és csak tanknak használnám akkor hamar kiütnék, ahogy az az elején volt vele. sebző lények az elementálok, de a vajákos gyógyításával sem túl erősek, pláne ha az a dinka ott ugrál a démonok közt és hamar kinyírják, mert se támadni se védekezni nem tud túl jól. lényeg a lényeg, nekem a carnagor a kedvencem.

mérnökkel is játszottam 13. szintig, de ott hagytam abba, hogy a whitehall a következő küldetési pontom, ott a kijáratnál rögtön van 2 zombiidéző meg még pár nemtommi és hiába van automatám, rakétás robotom meg 3 gátló robotom, pár másodpercig bírják, aztán rámront mindenki és vagy visszamegyek az átjárón vagy meghalok.
hanyadik szinttől van az, hogy a robotok is tudnak felvenni fegyvert meg páncélt? szint töltése közben kiírja néha tippként, hogy fel lehet őket javítani hogy ezt tudják, de még nem jöttem rá, hogyan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Gyúrósok ide!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motoros topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Autós topik
- Vallás
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest