Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louloudaki
aktív tag
magyarul valami sokkimádó a neve talán, de időm se nagyon volt elolvasni. carnagor rájuk cuppant de szegényt pikkpakk kinyírták annyian voltak a kis szemetek.
tegnap meg egy akkor hullahegyet csináltam a wormwood utáni területen, hogy ihaj. na majd lehet hogy én csinálok screenshotokat az ellenségekről a hétvégén. 
van egyébként valami ajánlás, hogy x típusú ellenség kinyúvasztásához adott típusú fegyver kell? pl hogy elektromoshoz elektromos fegyver vagy egyéb típusú, vagy tök mindegy mit mivel lövök? erre nem találtam választ fórumokon még.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Filmvilág
- World of Tanks - MMO
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 11
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 I9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 Super 16GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
tegnap meg egy akkor hullahegyet csináltam a wormwood utáni területen, hogy ihaj. na majd lehet hogy én csinálok screenshotokat az ellenségekről a hétvégén.