Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gyöször

senior tag

válasz Czimby #3236 üzenetére

Nitrós ronggyal törlöm le a vasról a fáradt olajat. Szálanyagot excenter csiszlóval zúgatom végig, ha valami akkor az szedi le a revét, vagy legalábbis összekarcolja, hogy megáll rajta a 20 mikronos ecsetes máz.
    Elég gáz meló zúgolódni ott rajta, viszont az anyagköltség kb 1 száz forintos tapadókorong kifut 1 max 3 szál vasat. Nem a csiszoló rész kopik el hanem a tépőzár. Utána kézi csiszolásra tökéletes. 40es szemcseméretet vettem mindig, hadd karcolja, aztán nem volt és nyilván jobb a 60, 80.
    Nehéz meló, főleg a 15x15, 20x20, mert az anyag kicsit befelé horpad az élek közt, nem szereti elérni a sík korong.
    De ha az ecset szőrének csíkozását nem szeretnéd nézni életed végéig, én inkább lefújnám. Harmada, negyede festék ment el a 6,5x5 alapterületű épület vas tetejének vázára, úgy, hogy mindig szelet fogtam ki, és 2házzal arrébb is meg lehetett pusztulni a nitró szagától, meg festék is ment el jócskán. Az egész vázat lefújkájtam (gázálarc festő vegyvédelmi ruha) mittomén 2 óra alatt (1 réteg) kb 2 dobozból.
    Mikor a végén átvert a lemezes cég, kisebb lemezt adott majd bereklamáltam, akkor ki kellett toldani a vasakat, kb 30 centivel, azokra a toldásokra elment több mint fél doboz festék, csak lestem, hogy mivaa? Az rozsdásodik, és csíkos, azt én is ecsettel fújtam.

• H-Zol

senior tag

válasz Czimby #3236 üzenetére

Mosd le benzinnel azt az olajos trutymót rolla , de utánna vigyáz rájuk , hogy ne érje víz , mert rozsdásodni fog !!

Új hozzászólás Aktív témák