- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Én és a számítógép
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyöször
senior tag
válasz
Mike Farrel
üzenetére
Nem vagyok kocsmába járó típus, de azért élelmiszeripari, mert ezzel megy a sörcsapoló gép. Szódát ebből állítják elő, stb. Nem csak a kólagyárban van ilyen palack hanem minden sarki kiskocsmában. Én palackjaim is bezárt kocsmából valók, lehet velük hegeszteni. Aki co2vel hegeszt ismerősom mind ilyennel teszi. Ami kapható még és érdemes lenne annak neve corgon, aki hivatalosan a c18as hegesztő gázkeverék nevet viseli. Ez sokkal jobb hegeszteni, de ez még drágább. Ha aprón veszel palackot vigyázni kell, a legbiztosabb az lenne ha elvinnétek a telepre kicserélni együtt, de ha ez nem megy legalább vigyél fényképet róla a lindés embernek, hogy kicseréli-e, csak aztán vedd meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / ThinkStation P330 SFF/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest