Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Új hozzászólás Aktív témák
-
makos0078
tag
Hali,
Vettem egy Gorilla 235 DP-t, még ki sem tudtam próbálni, időjáráshoz vagyok kötve. Nekem ez ágyúval verébre kategória otthoni barkácsoláshoz, de érdekelt az impulzus hegesztés. 😀 Corgon palackot már korábban intéztem. Szénacélon kívül mást nem is tervezek hegeszteni, esetleg rozsdamenteset. Az még elpötyög valahogy C-18 gázzal állítólag. Első körben kipróbálom a pulse MMA-t rajta, már csak a poén kedvéért is.
A Gorilla 205 hibátlan volt, igaz, kb. 1/4 kg huzalt toltam el vele összesen. A sok pozitív netes vélemény miatt mertem használtan megvenni. Van 2 iWELD kereskedő ismerősöm, ők is azt mondták, hogy egy gépet sem hoztak vissza gariban, de utána se. Vagyis az egyik azt mondta, hogy a korábbi, sárga dobozossal voltak belső érintkezési problémák hébe-hóba. A most megjelent új verzió az passz, hogy csak “dobozilag” új, vagy a belseje is. Szamárság, hogy azonos cikkszámon fut, az Árukeresőn is ügyesen összemosták a két gépet, az újnál ott vannak a vélemények a régiről.
Egy fázisom van csak.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Assetto Corsa
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Gainward GeForce RTX 5070 Python III 12GB GDDR7 192bit Alza Garancia 2028.08.07-ig, Számlával!
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest