Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mi a helyzet palackcsere fronton?
A Messer oldaláról: "Csak bérpalackként cseréljük az 50 liter űrméretű argon palackokat 2020. szeptember 1-től, és a 20 liter űrméretűeket 2021. január 1-től. A következő termékek esetében megmarad a csere- és bérpalackos értékesítési konstrukció: 14, 27 és 40 liter űrméretű palackok." [link]
SIAD-ról ezt találtam. [link]
Lindénél mi a helyzet?Vennék egy saját Argon palackot itthonra de nem tudom, hogy érdemes-e és meddig tudnám még töltetni.
-
kunberci
senior tag
válasz
Gyöször #1093 üzenetére
A huzal-előtolással állítod az Ampert. Van ahol huzal-előtolás van kalibrálva az előlapon, és van ahol Amper. A Volt-tal a gyújtófeszültséget állítod. Az Ő gépén a feszültséget csak +, - 5V-tal tudod állítani.
Elvileg ez szinergikus gép. A huzal-előtoláshoz hozzárendeli a gyújtófeszültséget, és azt tudod egy kicsit finomítani. -
vazol
tag
-
villifog
tag
Szia!
Még a MIG gépek esetén sincs minden gépen útmutató. Azért a komolyabb gyártók, akik nem csak matricáztatnak, hanem van saját gyáruk, és maguk gyártanak hegesztőgépeket azok azért odafigyelnek az ilyen dolgokra is.
Jasic promig 160: lehajtod az oldalát és ott van egy táblázat:
[link]
[kép]
Lincoln Bester 190C:
[link]
1 perc környékén.
A Lincoln és a Jasic is egy komolyabb gyártó, a Jasic-ra itthon csak ált. 2év garit adnak, de eredetileg 5év van rájuk. A kezelésit nem mindenki tartja a gép mellett, de a gép oldalán nagyon hasznos tud lenni egy ilyen táblázat, főleg akkor ha most ismerkedik az ember a hegesztéssel. -
vazol
tag
válasz
kicsi kecske #1088 üzenetére
Hello! Köszönöm Neked és Gyöszörnek is az útmutatást, e szerint fogok próbálkozni!
Azért a gyártónak is lehetne annyi esze, hogy egy HOBBY gép mellé valami alap instrukciót ad! Nem hiszem, hogy akkora költség lenne azt a néhány sort beleírni a kezelésibe, amit Ti megosztottatok velem! -
Gyöször
senior tag
válasz
kicsi kecske #1088 üzenetére
Saját hegesztőm alapján annyit próbálok hozzátenni, hogy ha vastagabb anyagot szeretnék varrni, akkor feljebb tekerem a huzalelőtolást és a feszkót is azzal arányosan, ezt a ti gépetek magától műveli. De számtalan olyan eset van, amikor ettől el kell térni. Pld több drót kellene, mert valami nagy gyököt kell kitölteni, akkor lejjebb lehet tekerni nulláról a feszkót. Vagy pedig nincs hely vastag varratnak, inkább csak össze akarok olvasztani valamit, akkor kevesebb drótra kell állítani, de a feszt feltekerni plusszba.
Vazol nem biztos, hogy rossz amit csinál a gép, pld kasztnizni nem kell a nagy büröm hegesztési varat az a jó, ha nem kell utánmunkálni sokat. Ha tudod, látszik akkor nézd meg az anyag hátulját, ott is beégett-e, ha rés volt, akkor jutott-e oda anyag ami kitöltötte teljesen? Ha nem akkor több drót, de ha nem fér a nagy varat akkor több fesz, de akkor valszeg rövid szakaszokat kell hegeszteni vagy csak csipkodni, mert elfogy a drótod a pisztoly elől. -
kicsi kecske
tag
Szia. Nekem is ilyen gépem van, netem gyak. 0 info van a beallitasrol.
Porbelesnel fordított polaritassal kosd be a test kábelt.
Amperrel allitod a huzal sebesseget, a Fesz szabalyzoval meg a varrat lesz szélesebb.
En anno irtam az iweld HUnak hogy adjanak vmi cheat sheetet vagy vmit.. Aztan hívott az egyik ügynök és telon elmagyarazott mindent tök részletesen. Ha gondolod hívd fel őket, nagyon készségesen segítenek.
Egyébként a gep annyira automata hogy elvileg a Volt potit nem is kéne bántani, mert aramerosseg (huzal sebesség) után defaultba után állítja magát. Tehát ha a huzal sebességet jól belovod akkor a Volt potival max finomhangolni kell. -
vazol
tag
Hello Mindenki!
Kaptam egy IWELD MULTIFLUX 153 hegesztő masinát, nem vagyok tisztában a beállításaival.
Még nem volt dolgom ilyen porbeles huzalos géppel, eddig egy 30+ éves biatorbágyi trafóval és bevont elektródával szerencsétlenkedtem. Sajnos az IWELD elég szűkszavú leírást mellékel a géphez, a beállításokról egy szó sem esik benne, mintha nem is amatőröknek szánták volna. Egy YT video szerint a testet a + pólusara kell csatlakoztatni, de az egyéb beállításokról nem esik benne szó. Találtam egy táblázatot, ami megad egy huzal vastagság - anyag vastagság - áramerősség - feszültség összefüggést, de ezen a gépen a feszültség csak a 0- hoz képest + - beállítást enged és a rövid próbálkozásom alatt szignifikáns eltérést nem láttam a varraton a tekergetése hatására. Az áram erősség állítással már sikerült elérnem. hogy az 1 mm lemezt ne égessem szitává, de a varrat elég soványkának tűnik főleg a régi pálcás varratokhoz képest.
Ha Valaki tudna egy kis útmutatást adni, nagyon megköszönném!
Bocsi a sok szövegért! -
Gyöször
senior tag
válasz
dellfanboy #1085 üzenetére
Azt hiszem ezt hívják gyökfaragásnak.
-
dellfanboy
őstag
[link] ebben a videoban 3.06 nal milyen elektrodat hasznal a srac? es miert fogja be kozepen? ill jol latom 300-500 A kozt hasznalja?
van kraft a masinajaban
-
kunberci
senior tag
Adják a nagy dinse dugós hegesztőgépeket a nagy dinse dugó méretéhez képest vékony, és persze rövid hegesztőkábellel. egyszer megtekerik a kábelt, hogy 2 anyagvastagság legyen, hogy a csavarral le tudja szorítani a kábelt. Itt sincs préselés, az imbusz csavar szorítja össze az érvéghüvelyt a kábelen. Ez gyári szerelés. [kép]
Itt sincs préselés. Ilyen amikor a 35-50-es dinse csatiba bekötik a 16-os kábelt, ami a kis dinse csatiba való lenne. -
kunberci
senior tag
Én nem préselem meg. Szigetelt hosszú érvéghüvelyt veszek a 35-ös kábelhez, és csak kombifogóval finoman meglapítom, semmi kalapácsolás, meg durvulás nem kell. Utána csapszegvágóval méretre vágom, és köszörűn a sarkait leköszörülöm. Tulajdonképpen ívesre köszörülöm a kábel végét. Majd az imbusz csavarral jól megszorítom. Az elvégzi a dolgát.
Egy a lényeg, hogy megfelelő érvéghüvelyt vegyél hozzá. A binzel kis dinse csatiba 25-ös érvéghüvely van, amit én használok [kép] . Tulajdonképpen a gyári érvéghüvely az jó is lenne Neked. Nálam nagy 35-50-es dinse csati van a hegesztő gépekhez, és abba 50-es érvéghüvely van. Nekem külön kell vennem 35-ös érvéghüvelyt. -
kunberci
senior tag
válasz
kunberci #1079 üzenetére
Kb: jól saccoltam a két munkakábel tényleg a 170-es pocketpower gép árának a fele.
-
kunberci
senior tag
Olcsóbban jössz ki, ha magad megcsinálod.
Elektróda fogó: [link] 2000 Ft
Kis dinse dugó: [link] ebből 2 db 970Ft
10m 25 mm2 kábel: [link] 13260Ft
testcsipesz: [link] 1800 Ft
Össz: 18030Ft
Kell még hozzá két érvéghüvely+ meg két szemes sarú, ezeket bármelyik villamos boltban be lehet szerezni.
Két előregyártott kábel
[link] 11190Ft
[link] 10990Ft
Össz: 22180FtAmennyiben Te szereled össze, akkor olyan 3000Ft körül marad meg a kábeleken, ha az érvéghüvelyt, és a szemes sarút is hozzászámolom.
Én minden esetben magamnak szerelem a kábeleket. Érvéghüvelyt teszek a dinse csatira, és a szemes sarukat pedig forrasztani szoktam. Sohasem volt gondom a csatlakozásokkal.
-
bozont
veterán
válasz
kunberci #1077 üzenetére
Most gyorsan rápróbáltam mágnessel, az elektródafogóhoz nem tapadt, így az legalább nem vas. Viszont a testcsipeszhez igen.
Amúgy nem tettem le az új kábelekről, de jó hogy beszélgetünk mire kell figyelni. Gondolkoztam ennek a szerelt kábelnek a megrendelésén (szintúgy a testkábelt is), de vajon milyen fogókkal dolgozhatnak? Lehet rákérdezek, remélem igazat mondanak. -
kunberci
senior tag
Az én testcsipeszemet 40x40-es zártszelvényre is rá lehet csíptetni. Ennél nagyobb zártszelvénnyel meg ritkán dolgozok. Eddig is nagyon drága volt réz, drágák voltak a minőségi hegesztőkábelek. Most meg aztán nagyon elszállt a réz ára, nagyon drágák lettek a hegesztőkábelek is. Az ilyen olcsó inverterekhez általában rezezett alu munkakábeleket adnak. A 120 eFt-os Iweld 205 alufluxhoz is rezezett vas elektródafogót adnak. 2.25 percnél. [link] . Szóval egyszer érdemes egy normális réz (H01N2-D) hegesztőkábelből egy kábelszettet készíteni, egy normális elektróda fogóval, és testcsipesszel. Nagyon meghálálja magát. Egyszer és mindenkorra megszűnnek az ilyen érintkezési, csatlakozási hibák, melegedések. A baj csak az, hogy egy normális kábelszett ára minimum a hegesztőgéped árának a fele. Amennyiben nem akarsz kábelt cserélni, akkor meg veszel egy normálisabb testcsipeszt, és használod a géped.
-
bozont
veterán
válasz
kunberci #1072 üzenetére
Gondolkoztam egy kicsit hosszabb kábelen (a gyári 2,5m és 2m helyett 5m-es), bár most nem prioritás. Azt mondjuk nem tudom a gyárinak milyen a keresztmetszete, nem találtam infót róla.
Amúgy ennél a csipesznél van jelentősége hogy alu vagy rézbetétes? Azt tudom hogy a réz jobb vezető mint az alu.Amúgy a hogyan fogassuk a testet vastag anyagra, láttam egy jó módszert. Egy ilyesmi szögbeállító mágnesre kell csíptetni és még könnyebben áthelyezhető bárhová. Persze a festéktől jól le kell tisztítani.
-
kunberci
senior tag
válasz
Gyöször #1073 üzenetére
Nyilván akkor fényképeztem, amikor még új volt, de nem is ez a lényeg. Nekem mind az 5 hegesztőgépemen ilyen testcsipesz, és Binzel 300A -os elektróda fogó van, mindegyik géphez külön 35 mm2 kábellel, sőt tartalékba is vettem egypárat. Szóval van belőle vagy 8-10 db, már a testcsipeszből. Elektróda fogóból is azért használok egyfajtát, mert nekem az áll kézre. [kép] [kép] [kép]
Kettő gyári leszerelve, még használat előtt [kép]
Szóval azért hegesztgetek velük. Azért mertem ajánlani, mert nekem beváltak, és viszonylag elég olcsók. Egy picike átalakítást csináltam rajtuk. 3 anya van a csavaron, egy belül, amivel a szövött réz vezetéket fogattam le, aztán a vékony alátét, kívül meg látszik a sima alátét, rugós alátét, és a két anya. -
Gyöször
senior tag
válasz
kunberci #1072 üzenetére
Ilyet használsz? Én is ilyen fajtát. De ha ez most így néz ki neked akkor ezt nem használod apám aaaz biztos :-)))))))))))
Én valami piacon vettem ezeröté egy nagy büröm valamit. Olyan mint a Kunbercié, csak 2x akkora. :-) a méret a lényeg :-) legalábbis mikor vettem az volt, mert a pocketmigem gyári testcsipeszét meg kellett flexelni itt ott, hogy a 60x40re rá tudjam küzdeni nagy nehezen. Ez ami most van rámegy sztem a 60as oldalán is :-) vastag anyag kb 10es csavar réz lapos kábellel összekötve a két pofában található betét. Ez a testcsipesz nem melegszik :-) viszont kb akkora mint egy pocketpower...
Fogó helyett is jó, abból a gyári réz csipeszből kipotyognak a véknyabb dolgok. -
bozont
veterán
Tudtok ajánlani egy strapabíróbb testcsipeszt a Pocketpower 170-hez? A gyári már néhány használat után elhajlott.
Néztem egy-kettőt, de nem tudom hogy vajon hogy bírják, pl.: [link] vagy [link]
Igaz az enyém teljesen rézből van, ami puhább anyag. Az sem hátrány hogy nézem, a linkelteken a csíptetőrészhez van erősítve a kábel, így van egy kis támasztéka. Míg az enyémnél a fogantyúnál, az a kis gumiborítás nem fog sokat. -
Gyöször
senior tag
Ha lehet én se gurítom ki a co kocsit, most konkrétan a garázs mögött tákoltam valamit amin talán nem mennek át / fölött / alatt a tyukok, simán a praktikeres kis tip trafómmal űztem le. Szeretem egyébként. Olyan retró :-)) semmi letapadás gátlás semmi kófic csak én meg az er23 azt hadd szóljon :-) há' nem lettek szépek a varratok :-) de tudom, hogy fogja, nem viszi el a leglágyabb fuvallat stb.
Csak azért írtam, hogy rossz rávarrni a csőre a zártszelvényt mert nekem az a szűk rész nagy mumusom nem tudom szépen megcsinálni. Ha nem varrom le légmentesen gyakorlatilag, akkor meg festés után az elsö esőre faszául folyik ki belőle a rozsdalé, az ideg megesz az ilyesmitől :-)
Nem az a mester aki céóval szépen hegeszt, hanem aki elektródával feje fölött stb... COval egy majom is tud. -
válasz
dellfanboy #1068 üzenetére
Nem tudom ki hogyan van vele de én csak a műhelyben CO-zok. Helyszíni munkánknál még ha nem is annyira szeretem én is inkább mma-zok mert sokkal egyszerűbb. Múlt évben csináltam szarvasmarha telepen oszlop pántolást + körbekerítést azt végig mma-val hegesztettem. Volt ugyan egy békebeli ipari trafós weldimpex co gép a telepen a legnagyobb palackkal de azt a másfél mázsát a girbegörbe talajon cibálja-rángassa maga után az akinek akinek két anyja van. 150-es gorillát a vállamra akasztottam és had szóljon.
Olyan területeken ahol nincs áram vagy a terepkörülmények nem adottak pl. egy szántóföldön ragadt mezőgazdasági gép javításánál más nem is nagyon játszik más csak ez. -
dellfanboy
őstag
YT ismerve a keresesi elozmenyeimet mostanaban egyre tobb mobil welder videot dobal fel nekem. mint pl ez[link]
en nem is tudtam hogy amerikaban ekkora az igeny hogy pick up-ra takolt masinakkal jarnak bizonyos szakemberek. raadasul ott eleg sokan mma-znak, mig itthon ugye csak az szamit hegesztonek aki min co-zik.. -
bozont
veterán
válasz
Gyöször #1066 üzenetére
A design most kevésbé lényeges, csak tartsa meg, lemez miatt úgy sem fog látszódni. A kapus téma ismerős, van itthon is példa rá
. De ez csak egy tároló lesz. Bár lesz egy kis fészer lekerítve ajtóval, de nem itt, ez a szomszéd felőli oldal. 12m hosszú.
Ez még a kezdeti állapot, már megvan a tetőszerkezet. -
Gyöször
senior tag
Ha arra a nagy csőre csak felül odavarrnám a 20x40est akkor is megfogná. Viszont körbe kéne varrni a korrózió végett, és nem is alul tűnik nehéznek az ügy hanem két oldalt. Már hogy szép is legyen ne ilyen gumós salakos rondaságokat barmoljon az ember kezdőként, és a vízpára se férjen be. Én full kezdőnek tartom magam, mert gyerekkorom óta elektródával taknyolgattam, de ezt pld másnak csak céóval próbálnám megcsinálni. De az utolsóra már bele fogsz jönni.
Milyen hosszú ez a kerítés? Valamelyik végén kapu van? Gondolj a hőtágulásra, ha igen. És ne szegje kedved ha tavasszal meg ősszel valamit vágni kell, hogy kinyíljon a kapu. Néha mission impossible a dolog, vagy idővel rájön az ember, hogy adott esetben mit mivel nem kell összerahasztani, hogy működjön a dolog. Nálunk a tolózár az év 2x2 hónapjában kivül esik az üzemi tartományokon :-))))
-
bozont
veterán
Üdv
Elég kezdő vagyok a témában, még csak próbálgatom a hegesztést. Viszont lassan élesben is neki kellene esni a kerítésnek.
A kérdésem, hogy csőoszlopra (~6cm átmérőjű) szeretnék 2x4-es zártszelvényt hegeszteni (a hosszabb oldallal), amire a T8-as lemez lesz majd csavarozva. De ugye a csőnél csak elég kis felületen (érintőn) fog érintkezi a zártszelvény. Nem az oszlopok közé kerül majd, egybe megy fel a 6m-es szál. Hogyan lenne érdemes odahegeszteni? Elég tartása lesz ha körbevarrom az érintőt? Vagy laposvassal erősítsek rá?
Egy Gorilla IWELD Pocketpower 170-es inverterem van. -
kicsi kecske
tag
Ha nem lenne közepén a 4 fül beleesne.
Parhuzamosan hegesztettem oda a kerethez a szögvasat nem merőlegesen, így hosszában "jól" végig tudtam varrni. Gondoltunk arra hogy a sarkoknal átlósan hegesztünk oda vasat de akkor sokkal kisebb ponton lett volna varrva, még gyengébb lett volna a kötés.
Fedlap toldast javasoltam először dd nen volt hozzá anyag. Lehet az lesz a végén -
Gyöször
senior tag
válasz
kicsi kecske #1062 üzenetére
6os betonvas az sztem 5ös sincs, hegeszted megolvad elvékonyodik és letöröd kisujjal. A fedél kisebb mint az akna és beleesik, esne ha nem lenne a mostani 4 fül? Én inkább a fedlapot toldanám meg valami komoly laposvasakkal 2 egymás melletti oldalán, hogy ne tudjon beleesni az aknába és a fedlap aljára hegesztenék valami akadókat, hogy ne is tudjon elcsúszni oldalra. Mert akkor a saroknál bebillen és még tökön is szúr a másik sarka. Így járt egyszer Jáksó.
De ha már így gondolkoztok, akkor szögvasat próbálnék a 4 sarkára heftelni a mostani keretbe. De nem tudom hogy akartátok, nem befelé tüskének, mert akkor szétszúr ha szerelni kell az aknában, hanem a sarokba 45 fokba behelyezve mindkét végén meghegesztve. -
kicsi kecske
tag
Sziasztok!
A héten a havernál a vízakna fedelet akartuk kicsit stabilabbá tenni, mert a fedlap oldalainak a közepénél volt csak alátámasztás alulról.. így a sarkaira lépve beborult a fedlap és az ember is..
Az akna felső élei egy 120 éves kb 2.5es Lvas van beleöntve, ehhez próbáltam meg a sarkokhoz hegeszteni ilyen 6os period vasakat hosszúban.
Iweld Multiflux 153as porbelessel akartam hegeszteni, normál beállítással. Középállású wire feed és Volt beállítással. A problémám az volt, hogy hiába csiszoltam meg romig az L-vasat és a period vasat is, nem égett/olvadt össze a két anyag. Inkább csak ilyen gubacsok lettek a periodvas felszínén és erősebb ütésre letörött a vas. Ez azért lehet, mert nagyon rozsdás az L-vas vagy valamit én rontok el hegesztés közben? Próbáltam egyenletesen jó szögben tartani a pisztolyt és nem túl gyorsan oldalra mozgatni, hogy legyen ideje megolvadnia az anyagnak..
Adjatok tanácsot pls, mert amikor sima 3as zártszelvényt hegesztettem nem volt ilyen problémám.. -
kunberci
senior tag
válasz
madmike #1060 üzenetére
A szemed az nagy kincs. Hegesztőből vehetsz olcsóbbat, aztán ha tönkremegy, akkor másikat is. Szemed csak kettő van. Most már valami true color (színhű), pajzsot érdemes nézni. Nézzél hozzá valami Iweldet.
Nem az a baj, hogy kicsi, hanem ezekhez az olcsó hegesztőgépekhez is általában rövid, rezezett alu munkakábeleket kapsz, a testcsipesz is inkább akksitöltőre való, mint hegesztéshez. A réz marha drága, azt szeretik kispórolni a gyártók. Egy hegesztéshez való normális munkakábel szett is annyiba kerülne, mint maga a hegesztőgép.
-
kunberci
senior tag
-
madmike
őstag
Sziasztok!
szeretnék itthonra, barkács célra valami olcsó hegesztőgépet. Nem tudok hegeszteni, ezen szándékozok megtanulni.
iweld Microforce 120-at nézegettem, valamivel 30.000Ft alatt van az ára. Árukeresőn a visszajelzések elég jók róla. 30.000-ig bezárólag van olyan gép amit inkább ajánlanátok? -
kunberci
senior tag
válasz
hódmaci #1055 üzenetére
Szia!
Porbeles huzalból van 1kg-os tekercs, és 5 kg-os tekercs. [link]
Gondolom, hogy a Lidl-is gépbe 1kg-os tekercs fér bele. Ezek 0,9-es huzalok.A jó minőségű porbeles huzal, az Esab huzal, ez 0,8-as vastagságú, és csak 5 kg-os tekercsben kapható: [link] , és 25 e Ft.
A réz színű, az inkább sima huzal, ami a védőgázos hegesztéshez kell: [link].
Vársz, amíg lesz a Lidl-ben porbeles huzal, és betárazol magadnak.
-
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
Hobbi hegesztés...................Volna nekem egy lidl porbeles hegesztőm amit eddig nagy sikerrel használtam az amatőr szintemen.
De mint mindennél, itt is elfogyott a kopó anyag.
Így gondba is kerültem hogy milyen huzalt is kell vennem bele.
A vastagság oké meg azt is tudom, hogy porbelest.
Na de csak "egyfajta" létezik?
Milyen kell nekem pontosan? illetve mikor milyen kell pontosan?
Számomra csak annyi jön le hogy van amelyik réz színű van amelyik szürke stb -
kunberci
senior tag
Régebben marha jó volt az Esab 46-16, mostanában nem annyira szerintem. Az Esab 46-16-ot Móron gyártják, és árban is húzós. Az Esab-ról tértem át Lincolnra, olcsóbb, és szerintem jobb. A Lincoln-nak lágyabb íve van, és kevesebb Amper kell, mint az Esab 46-16-nak. "Kicsit puhább". Nekem jobb a Lincoln. Régi Esab elektródából a 43-32 -öt szerettem a trafóval hegeszteni vízszintes pozícióhoz.
Költséghatékonyan meg ER-23 elektróda.
Böhler elektródák is nagyon jók. Ha van lehetőséged, próbálj ki többfajta elektródát. -
Gyöször
senior tag
Ilyeneket meg szoktam nézni, valami jó belőlük.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Automata kávégépek
- Gyúrósok ide!
- Vírusirtó topic
- SkyShowtime
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Nők, nőügyek (18+)
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084) (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest