- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Lajmund
őstag
válasz
Lajmund #55248 üzenetére
Vagy az is jó ha elnavigáltok a megfelelő topikba. Kikapcsoltam a jelszot a bejelentkezéshez de kb semmit nem ért. Keesgéltem neten de szarul keresek valószínűleg mert konkrétan ilyenre nem találtam választ. Nagyon kiborit.
Nézem a meghajto biztonsági dolgait de ott csak azt találom a hogy a system és én fwlhasználo dolgait hogy tudom korlátozni de feloldani ezt a nyomorolt hhd-t nem tudom vagy nem találom vagy nem látok csak nézek nem tudom elnyomni meg nem akarok semmit úgy higy nem vagyok biztos abba amit csinálok. Nagyon jól esne valami iránymutatás
Tudom aki ebben él annak könnyű a megoldás de nem vagyok elég mélyen a témába és napokat se szeretnék ennek a megfejtesévél foglalkozni főleg gondolom hogy két gombnyomás valahol a biosba vagy nem tudom de a jelengeli tudásommal magamtol nem merek belevágni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest