Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
-
Lajmund
őstag
válasz
Lajmund
üzenetére
Vagy az is jó ha elnavigáltok a megfelelő topikba. Kikapcsoltam a jelszot a bejelentkezéshez de kb semmit nem ért. Keesgéltem neten de szarul keresek valószínűleg mert konkrétan ilyenre nem találtam választ. Nagyon kiborit.
Nézem a meghajto biztonsági dolgait de ott csak azt találom a hogy a system és én fwlhasználo dolgait hogy tudom korlátozni de feloldani ezt a nyomorolt hhd-t nem tudom vagy nem találom vagy nem látok csak nézek nem tudom elnyomni meg nem akarok semmit úgy higy nem vagyok biztos abba amit csinálok. Nagyon jól esne valami iránymutatás
Tudom aki ebben él annak könnyű a megoldás de nem vagyok elég mélyen a témába és napokat se szeretnék ennek a megfejtesévél foglalkozni főleg gondolom hogy két gombnyomás valahol a biosba vagy nem tudom de a jelengeli tudásommal magamtol nem merek belevágni. -
Lajmund
őstag
Sziasztok! 7 évig egy gépem volt most váltpttam ujra de a 2 terrás hddém le van védve gondolom jelszovalvagy nem tudom az új gépbe nem engedéjeti a használatott . Vissua tettem a régibe. Ott persze működik. Mit kell a régi gépen beállítani hogy ha át teszem az ujba rendesen tudjam használni mint a régibe? Nézegettem de nem találtam semmit mit kiné bejelölni vagy feloldani. Valaki szájbarágosan leirná mit tegyek? Vagy csak simán az általánso jelszót toroljem hogy ne kérje a régi gép amit belépésnél is kér? Magyarán csak annyit akarok hogy ha átdugom az újba akkor úgy ismerje fel mint bármilyen adathordozot mindent látva ami rajta van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- SörcsaPH!
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nézem a meghajto biztonsági dolgait de ott csak azt találom a hogy a system és én fwlhasználo dolgait hogy tudom korlátozni de feloldani ezt a nyomorolt hhd-t nem tudom vagy nem találom vagy nem látok csak nézek nem tudom elnyomni meg nem akarok semmit úgy higy nem vagyok biztos abba amit csinálok. Nagyon jól esne valami iránymutatás