- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee11
senior tag
válasz
xy2003 #32259 üzenetére
Nem lehet, hogy rezonál a házad? Sokan csak egyik oldalon fogatják (csavarozzák) fel a hdd-ket és a másik oldalon hol érintkezik a tartó lemezzel hol nem, így érdekes hangok születnek működés közben. Csak mint tipp.
Nekem tényleg teljesen hangtalan, a wd greeneknél halkabb. -
Zolee11
senior tag
válasz
xy2003 #32250 üzenetére
Ha a sentinel szerint minden okés, akkor nagy baj (még) nem lehet.
Ha rendszerlemezként használod, akkor normális, hogy szinte folyamatosan dolgoztatja a win, nem hinném, hogy abnormális jelenség lenne. Nemrég tudtam meg az önteszt nevezetű dolgot is, amit állítólag idle állapotban végeznek a merevlemezek, és néhányuknál már új korban is hallani, hogy ez mennyire valós vagy nem azt nem tudni, mivel hivatalos információ nincs erről. Ez már gyártási titok.
Nézd rendszeresen a sentinellel, én is azt teszem. -
Zolee11
senior tag
válasz
xy2003 #32232 üzenetére
Nekem ugyanilyenem van, és a seek hangot üzem közben sem hallani, érdekes, hogy te hallod, amikor megvetted akkor is ilyen seek hangja volt?
Hdsentinellel mindenképp nézd meg a smart értékeket, és ha látszik a hiba, akkor már most vidd garanciáztatni, és ne ilyenre cseréltesd.
Esetleg lehet az indexelés is (vagy más program), ami a látszólag tétlen állapotban dolgoztatja, ezt támasztja alá a villogó hdd led is, ha nem a rendszer vezérelné ezt a fajta működést akkor nem villogna a hdd led.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES ASUS Vivobook 17 X712EA-AU737W Notebook
- Xbox Elite Series 2 Kontroller AKCIÓ!!! // Számla + garancia //
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest