- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- votlage71: Kábel menedzsment
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kempingezés és sátrazás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sportz
csendes tag
SZIASZTOK!
Lenne egy komoly problémám.
Édesanyám megörökölte tőlem az 1000-es celeronomat,netezgetésre.
Eddig tökéletesen működött(nála kb 1 évet,nálam 2-t).
Egyszer,amikor be akarta kapcsolni,azt írta ki a gép bekapcsolás után,hogy vegye ki a lemezt.
Cd meghajtó üres.
Hazamentem,megnéztem,hát le is ültem.XP-cd-ről indítás c:/nincs!!!!!!
XP-telepítő látja a 60 Gb-os maxtort,de egy partícióba,miközben 5 részre volt osztva!!!!!
Gondoltam formatálom,aztán ujratelepítem,persze minden partícióm ugrott.
Hát nem lehet ujratelepíteni,formatálás lemegy,felmásolja a telepítő fileokat,ujraindul,majd hibát ír ki:''A Windows nem indítható mert az alábbi file hibás,vagy nem található:<windows root>/system32/hal.dll. Telepítse ujra a fenti filet''
Namost másik gépbe is ezt írja ki,más XP cd-re is így reagál.Második winyonak megy,partícionálni is lehet,scandisk nem talál hibát,se a hibaellenőrző.
Sajna egyetlen winyó lévén nem létezhet 2-lagos winyónak,ez kellene rendszernek.
Légyszi segítsetek!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 980 PRO 1TB PCIe Gen4 SSD - BRUTÁL GYORS, hibátlan állapotban!
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3134, 95% Akkumulátor
- Xbox Ultimate előfizetések
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest