Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kuponok....
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
VVoid
aktív tag
A ''More Photos'' résszel mit is akartál pontosan? Azt látom, hogy van hozzá adapter, de ez alapból nem jár a Passporthoz, én is féltem, mikor megvettem, szóltam is az eladónak, hogy nekem kell adapter is, de kb. egy hónapot kellett volna várni rá, így azt mondtam, oké, addig is használom anélkül. Nos, azóta is használom anélkül, elülső csatlakozón is, több géppel is, és nem volt adatvesztésem, pedig paranoiás vagyok, mindig minden adatom kétszer van meg, kétszer van meg
, és időnként, nem túl gyakran, bit a bithez összehasonlítást végzek, biztos ami biztos.
Az előlapi csatlakozók minőségével tisztában vagyok, a minap egy flash mp3 lejátszó nem akart felébredni, ahogy csatlakoztattam, és láss csodát, a hátulsóba dugva már működött.
Ezen azért csodálkozom, hiszen egy flash lejátszó áramfelvételét jóval kisebbnek gondolnám, mint egy 2,5-ös vinyóét. Vagy valamit nem jól értek?
Hosszabb kábellel viszont tényleg nem működik, csak a röviddel, amit a vinyó mellé kaptam.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Projektor topic
- Lexus, Toyota topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3571
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest