- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giii
senior tag
válasz
King Unique #53072 üzenetére
Elnézést kérek! Nagyon rossz helyre jöttem.
Sikerült megoldani a problémát úgy,ahogyan le van írva a tárolóhelyeknél.(nem is tudtam,hogy van ilyen).
Nagy köszönet értemert erre soha nem jöttem volna rá magamtól.
-
Giii
senior tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre kopogtattam be.?!
Lenne egy Gigabyte GP GSTFS 31120GNTD 120GB-ás SSD.
Rá kötöttem a gépre a Bios és a HWinfo is jelzi de pl a Total Commander meg a fájlkezelő nem mutat plusz meghajtót.
Mi erre a megoldás?
Előre is köszii -
Giii
senior tag
Szia!
Köszi neked is.Kicsit jobban beleásom magam,de amit most leírtál az nekem bőven elég.Most vettem új gépet és olvasgattam a fejparkolásról.Az a vicces,hogy pont akkor szaladtam bele,no mondom akkor várunk a HDD-vel. Ajánlottak a WD Blue lemezek ezért utána kérdeztem.Nekem egy 3TB-ás WD30EZRZ van.Ebben nincs parkolás stb.Ráadásul nekem ez csak adat tárolásra van.
Bocsánat az offért! -
Giii
senior tag
Helló!
Vettem egy 3TB-ás WD Blue 30EZRZ vinyót.Tökéletesen működik de azt vettem észre,hogy HWInfo nem mutatja mennyi adatot írt és olvasott összesen élettartalma alatt.WD 500-as SDD-nél tök frankón mutatja és még pontos is ,mert a HD Sentinel is ugyanazt mutatja.Biosban bevan kapcsolva a SMART.
Valakinek ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest