Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giii
senior tag
válasz
King Unique
üzenetére
Elnézést kérek! Nagyon rossz helyre jöttem.
Sikerült megoldani a problémát úgy,ahogyan le van írva a tárolóhelyeknél.(nem is tudtam,hogy van ilyen).
Nagy köszönet érte
mert erre soha nem jöttem volna rá magamtól. -
Giii
senior tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre kopogtattam be.?!
Lenne egy Gigabyte GP GSTFS 31120GNTD 120GB-ás SSD.
Rá kötöttem a gépre a Bios és a HWinfo is jelzi de pl a Total Commander meg a fájlkezelő nem mutat plusz meghajtót.
Mi erre a megoldás?
Előre is köszii -
Giii
senior tag
Szia!
Köszi neked is.Kicsit jobban beleásom magam,de amit most leírtál az nekem bőven elég.Most vettem új gépet és olvasgattam a fejparkolásról.Az a vicces,hogy pont akkor szaladtam bele,no mondom akkor várunk a HDD-vel. Ajánlottak a WD Blue lemezek ezért utána kérdeztem.Nekem egy 3TB-ás WD30EZRZ van.Ebben nincs parkolás stb.Ráadásul nekem ez csak adat tárolásra van.
Bocsánat az offért! -
Giii
senior tag
Helló!
Vettem egy 3TB-ás WD Blue 30EZRZ vinyót.Tökéletesen működik de azt vettem észre,hogy HWInfo nem mutatja mennyi adatot írt és olvasott összesen élettartalma alatt.WD 500-as SDD-nél tök frankón mutatja és még pontos is ,mert a HD Sentinel is ugyanazt mutatja.Biosban bevan kapcsolva a SMART.
Valakinek ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Seed szerver topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gitáros topic
- Linux kezdőknek
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- Vadiúj AM 4 procik! Raktáron! Kamatmentes rèszletre is! ÈRDEKLŐDJ!
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
mert erre soha nem jöttem volna rá magamtól.
Csupán azt gondoltam,hogyha a régebbi HDD-k tudják akkor ezek is.Nem tudtam,hogy bizonyos felhasználási rétegben engedélyezett.Egy mezei Ssd is tudja.Nem vagyok jártas e téren sajnos.