- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- votlage71: Kábel menedzsment
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kempingezés és sátrazás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltrex
csendes tag
Sajna, windows még nincs fent (most haver laptopjáról írok) így everest kilőve, de gondolom a HD sentinel sem DOS-os. A samsung honlápjáról lekaptam a HUTIL nevű programot, azzal lehet futtatni smart diagnostikát. volt egy jó pár error, (pl, media entry meg ilyenek). most ráengettem egy low formatot 25%nál jár, ha nem segít holnap reggel vissza a boltba
-
zoltrex
csendes tag
sziasztok,
Bed sectoros lett a 120G samsung vinyóm , hívtam a boltot azt monták vigyem vissza valószínűleg csere lessz. Na de hova mentsem a sok cuccost, gondoltam veszek egy 250 Gb-osat a garissal meg majd kezdek valamit. Ma hazahozom beteszem megpróbálom az ''ablakokat'' feltelepíteni előtte particiózás, formát stb... reset és a bootolásnál ki írja a gép, hogy SMART..akármi BAD F1to reume. Továbbmegy persze, de akkor sem OKs így. Van valami progi amivel a smartot lehet törölni, resetelni. Vagy ez is garis hiba, Holnap vigyem vissza mindkét hdd-t, hogy fogok így gépezni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest