Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yézi: Blekk Frájdéj
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Mondjuk nálad egy két GPU-s videokártya meg négymagos proci izzad, talán nem csoda, hogy nagyobb tápra van szükséged... (Bár szvsz 850 sem feltétlenül kellene, de ez mellékes.)
Amúgy félreértettem a hsz.-ed, azt hittem, te használsz Codegent. Viszont ha ráadásul szállítasz, az sokkal nagyobb bűn...
Nem tudom, miért mániád ez az "irodai gép" szófordulat, de "NEM irodai" gép esetén sincs még "biztonságból" sem szükség 500 W-okra... Ez legfeljebb arra jó, hogy jó magas legyen a villanyszámlád.
Ja, és ha nem is ajánlod a Codegent, épp most kezdted oltalmadba venni, hogy milyen jó, mivel nálatok nincsenek garis ügyek. Senki nem is mondta, hogy a problémák még a gari időtartama alatt jelentkeznek. Mennyi is általában a gari a Codegenekre? 1 év? Nem 1 év alatt szoktak általában (jobb esetben) meghalni a tápok.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- 130 - 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest