Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
liksoft
üzenetére
Aki HDD hiba miatt adatod veszít, kizárólag a saját hülyeségének köszönheti, nem nekem, aki csak tapasztalatokat adtam közre. Tudomásom szerint magától értetődő, hogy (fontos) adatot legalább két példányban kell tárolni.
Kissé erőltettetnek érzem ezt a dolgot, nehogy már a végén nekem kelljen elnézést kérni, mert leírtam, hogy mi volt. Ez volt a történet, és ennyi. Mindenki tisztában van vele, hogy ilyen lemezben már kevésbé szabad megbízni.
Korántsem ugyanaz, mintha az elektronika topikban olyan tanácsot adnék, ami érintésvédelmi szempontból aggályos, áram agyonvághatna valakit. Nyilván ilyenre én is ügyelek.
A másik, a felülírás ami egymagában is adatvesztést okoz.
Azért írom felül, hogy elvesszen. Meg azért, hogy a függő szektorok visszaforduljanak hibátlan szektornak. Amikor a Sentinelben a szemem láttára tűnik el a hibajelzés. De a következő fokozat, hogy még ezért is nekem kell bocsánatot kérni, ne vicceljünk már...
WD merevlemezekhez való programnál maga a gyártó is ajánlja, hogy néha írjuk felül a merevlemezt, frissítve ezáltal a mágneses felületet, megelőzve a bajokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Linux kezdőknek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,ÚJ! Verbatim VX500SSD 480GBusbcÚJADATA SD700512GB
- Kingston NV1 2TB
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Számlával, Garanciával! Samsung 860 PRO 2.5 256GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! HP ProBook 640 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest