Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz
üzenetére
Már elég sokszor leírtuk szerintem 1 oldallal visszalapozol is leírtam hogy hd tune progival error scan és ott kimutatja hol van a hibás rész. Ha mákja van az embernek körülhatárolható helyen, ha meg az elején vagy a végén az már Kánaán. Akkor ki kell számolni mekkora particiót/kat lehet csinálni a hibátlan részre van rengeteg partíciós program amivel ha kész van a helyére lehet tolni.
Majd ha ráérek bővebben leírom.
Nekem ez a módszer mindig működött ha csak nem fej hiba volt vagy motor/elektronika mert azon nem segít. Cserébe lehet lesz rajta több kisebb partició vagy csak egy de mindenképpen csökken a felhasználható méret.
Ja és persze telepítéskor használatkor ezeket a nagy nehezen elkészített partíciókat nem szabad hagyni hogy letörölje létrehozza mert akkor lehet megint melózni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme,Seagate,Adata480GB
- Számlával, Garanciával! Samsung 860 PRO 2.5 256GB
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,ÚJ! Verbatim VX500SSD 480GBusbcÚJADATA SD700512GB
- ÚJ! BONTATLAN Crucial MX500 2.5 SSD 1TB,ÚJ! Gigabyte SSD 1TB Már csak 1db.van
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi