Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
Ballinho2
üzenetére
Az alaplap-hoz kell az IDE driver. A W7 ha jól tudom (majd kijavítanak) az AHCI módot szereti, és azzal megy fel. Viszont azt a régi IDE winyó ami SATA portra átalakítóval került (ha jól értelmeztem), nem tudja (ez így nem pontos, de nem akarok még mélyebbre ásni)! Így az AHCI mód szerintem nem használható. (Menet közben gondolkodva, ha kipróbálod mit veszíthetsz? A 715-ös ős chipset is forszírozható volt 48 bites LBA-ra, holott azt hivatalosan valahonnan 8xx-től kellett tudnia.)
Ha nincs IDE driver az alaplaphoz W7-hez, akkor nem tudom hogyan tovább. Illetve igen, a winyó is cserélendő.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest