Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Én és a számítógép
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
Ballinho2 #26167 üzenetére
Az alaplap-hoz kell az IDE driver. A W7 ha jól tudom (majd kijavítanak) az AHCI módot szereti, és azzal megy fel. Viszont azt a régi IDE winyó ami SATA portra átalakítóval került (ha jól értelmeztem), nem tudja (ez így nem pontos, de nem akarok még mélyebbre ásni)! Így az AHCI mód szerintem nem használható. (Menet közben gondolkodva, ha kipróbálod mit veszíthetsz? A 715-ös ős chipset is forszírozható volt 48 bites LBA-ra, holott azt hivatalosan valahonnan 8xx-től kellett tudnia.)
Ha nincs IDE driver az alaplaphoz W7-hez, akkor nem tudom hogyan tovább. Illetve igen, a winyó is cserélendő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 17 - alap
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- HP Elite Dragonfly G2 360 2in1 i5-1135G7 16GB 1000GB 13" FHD TouchScreen 100%sRGB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512TB SSD RX 480 8GB DEEPCOOL D-SHIELD ADATA 600W
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest