Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- enginev3.0: Torrent autodl beállítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Full
tag
Így van! Teljesen igazad van. Akkor most elkezdem nyálazni az oldalakat pár hét múlva meglesz és fogom a fejem a fenébe csak ennyi. Végül is miért gondoltam volna, hogy egy Magyar felhasználó a copy paste parancsot használná segítség képen ha a kérdező bevallja,hogy bajban van és miért nem tudja megoldani a 746786432784623 oldal olvasását. Mellesleg imádok olvasni. De a CTRL+C CTRL+V kombinációval kb (ha már leírtad) 1 percedbe kerülne. :-( De valójában nem lepődők meg. Ha azt írtam volna végigolvastam az összes hsz-t de nem találtam meg akkor kérkedve valaki bevágta volna a megoldást és aznap én lettem volna a téma. De én naiv és őszinte voltam
De köszönöm az őszinteségedet,hogy ekkora guru vagy.
Más: HDD Regenerátor 1.71 nem is látja a vinyót. Sajnos valószínűleg behalt. Furcsa folyamatosan ismétlődő hangot ad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest