Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- enginev3.0: Torrent autodl beállítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktoár
addikt
válasz
insein #16307 üzenetére
Megtaláltam az adatlapját de addigra kifutottam a szerkesztési időből ezért sorry a dupla hsz-ért.Szóval ahogy látom sata hdd megy bele tehát egy sata-s külső házzal notira lehet dugni a lemezt bár nem tudom ezeknél a cuccoknál van-e valami "különleges" partició amit esetleg nem tud kezelni a win.Viszont láttam van rajta LAN kimenet amivel még érdemes lehet próbálkozni.
-
Viktoár
addikt
válasz
insein #16307 üzenetére
Szia
Ilyen kábelre gondoltam de nem tudom hogy működne-e mert az usb is úgy működik hogy van egy "szerver" és van egy "kliens" így honnan tudná a két hardver hogy melyik éppen melyik?
Illetve létezik olyan hogy usb laplink kábel amiben beépített elektronika van és lekezeli a problémákat,de az drága.Az os pedig az operációs rendszer rövidítése.
Ha kiszereled a belső hdd-t gondolom egy külső házba beszerelve usb-n keresztül csatlakoztatni tudod a laptophoz.Csak azt kell megnézni hogy pata vagy sata csatlakozós a merevlemez amit beépítettek és olyan házat kell venni.Ez is kicsit pöcsölős de ha működik akkor az egész hdd tartalmát seperc alatt átmásolhatod.Még megpróbálok utána nézni a tipus alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
- WD SN8000S 2TB NVMe Gen4 SSD! 7300-6800MB/s
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 37.000.-
- Toshiba KIOXIA XG8 4TB M.2 Gen4 SSD (7,000 MB/s and 5,800 MB/s)
- Seagate Barracuda 1TB 3,5" HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Braun KF 47/1 tea és kávéfőző fehér / 12 hó jótállás
- UTOLSÓ 4db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen/ 12Hó Garancia / 100% akku
- iPhone Air 256GB Asztrofekete 3 ÉV kiterjesztett garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest