- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
RedRiot
csendes tag
Egy új 160 gigás WD vinyóra akartam át-ghostolni a rencert a régi 40 gigásról. Új WD slave-re rak, gép indít. BIOS kiírja slavenél WD, xp betölt, minden OK.
Aztán a Norton Ghost, khm, aktiválása során bekaptam egy trójait. Míg ezt letakarítottam, párszor újra indítottam a gépet. Egyik indítás során már nem jelezte ki a indításkor a wd-t. Aztán amikor a prevx-el a biztonság kedvéért mégegy scant futtattam, a WD elkezdett kattogni. Mondom ez jó, XP nem is látja, még formázva sincs. Teszt lefut, gép újra indít, randa kattogás.
Meghalt?
Ha igen mi lehetett az oka? A gép A64 3500+ / Asus M2N-E. A táp nem erős pontja a gépnek, egy 450W-os mercury. A videokari egy viszonylag éhesebb radeon x1650xt, 450-es táp a minimuma. Mikor buheráltam csak a két vinyó volt meghajtva, a dvd ki volt húzva. Gyenge táp hazavághat egy vinyót? Vagy ennyit érnek a WDk? A 40gigás maxtor már ötéves, azóta meg sem nyikkan, húzza az igát...
előre is kösz a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- A Tremere klánra fókuszál a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 új előzetese
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Újszerű állapot, hajlítható csúcstechnológia 12/512 GB Gyári garanciával!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest