Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
 - btz: Internet fejlesztés országosan!

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Mercutio_
félisten
Sziasztok!
Biztos én bénázok, így tuti egyszerű a megoldás:Szóval van egy 160-as és egy korábbi 320-as vinyóm.
A 320-as C-jén van egy XP SP2, a D-n a programok, többi köteten adatok.
Acronist True Image 11.0 home edition backup and restore funcióval a 320-as C (rendszer) partícióját átraktam a 160-asra, és a D-t is, de ugyebár a Vezérlőpult/Felügyleti eszközök/Számítógépkezelésben a lemezkezelésnél nem tudom átnevezni a leendő új C-t C-re, mert az jelenleg az aktív rendszerpartíció, így aztán hiába rakom be magában a 160-ast azt mint rendszervinyó nm ismeri fel és nem is indul el róla a rendszer.Kérdés: Hogy tudom beállítani, hogy aktív rendszer legyen és általam kiválasztott meghajtóbetűjele(i) legyen(ek) az új vinyónak, valamint ha ez sikerült és berakom a régit is az nem fog-e bekavarni? (A későbbiekben csak adatvinyónak szeretném a 320-ast használni)

Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
 - Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - RTX támogatással érkezik a Directive 8020
 - Milyen alaplapot vegyek?
 - Milyen processzort vegyek?
 - Hogy is néznek ki a gépeink?
 - Kuponkunyeráló
 - One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - Gaming notebook topik
 - További aktív témák...

- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - LG 55UP76702LB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
 - ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő