- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
liksoft #5214 üzenetére
Egy Maxtor-vinyóról van szó, ennek ellenére a "SeaTools for Windows" nem Seagate terméknek ismeri fel. Ez számomra elég furcsa, mert ha jól tudom, a Seagate és a Maxtor egy és ugyanaz a gyártósor. Gondolom nem véletlenül vannak a Maxtor termékei a Seagate oldalán...
"Seagate and Maxtor drives models are given a gold drive icon. Non-Seagate drives have a silver drive icon." Tehát az én vinyómnak elvileg aranyszínt kellene kapnia, nem teszi. Mindegy.
A saját diagnosztikai progi SMART-tesztjén azt írja ki, hogy "Fail".A rövidtávú teszteken átment hiba nélkül. Advanced Tests-nél a Drive Settings...-re azt írja ki, h "Test Unavailable". Nem értem, mi baja.
HD Sentinel szerint a vinyó teljesítménye 91% (egy-két helyen hibádzik, de nem vészes), a kondíció 100%, 35 C°.A kérdésem arra irányult volna, hogy hogyan tudok törölni, hogy NE lehessen visszaállítani a tartalmát formázás után. A partíciókat már eltávolítottam, lehet, hogy így nehézkesebb lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 2TB merevlemezek
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9380 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest